Community för Coworking - Marievik

det bästa stället för startups företag videoproduktion designers Apputvecklare egenföretagare Animatörer Säljare Marknadsförare Coacher Entreprenörer

The Park har öppnat en ny coworkinganläggning i Marievik. En plats för hållbarhet, återbruk och utveckling av företag. Ett coworking för söderort. Träffa fler kunder, skapa ett större nätverk, och ha mer fokus på ditt företagande med full service från The Park – Titta förbi på en visning och få nytt fokus och umgänge.

Community för Coworking - Marievik

det bästa stället för startups företag videoproduktion designers Apputvecklare egenföretagare Animatörer Säljare Marknadsförare Coacher Entreprenörer

The Park öppnar en ny coworkinganläggning i Marievik. En plats för hållbarhet, återbruk och utveckling av företag. Ett coworking för söderort. Träffa fler kunder, skapa ett större nätverk, och ha mer fokus på ditt företagande med full service från The Park – Titta förbi på en visning och få nytt fokus och umgänge.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra medlemskap. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

KOMPETENS & COMMUNITY

I Marievik har vi byggt kontor för söderorts entreprenörer och företag. En plats som fokuserar på hållbarhet. The Park har ett starkt community som nu tar plats i en ny del av Stockholm.
Medlemmar
0
År Av Erfarenhet
0
Företag
0
ThePark_Marievik_20220705_05-min

En ny plats

Slipp köer och långa resor. En plats precis vid Liljeholmen och vattnet vid Årstaviken gör det enkelt att komma till kontoret.

Inspirerande miljö

En blandning av gammalt och nytt. Med hållbarhet i fokus har vi med mycket återbruk skapat en häftig kontorsmiljö som ser ut över vattnet.

Våra medlemsskap

På The Park erbjuder vi flexibla kontorslösningar på centrala adresser i Stockholm. Från enkla hybridmedlemskap till egna platser och kontorsrum. Vi hjälper dig gärna att konfigurera en bra och effektiv lösning för dina kontors och konferensbehov oavsett om du är din egen eller har hundratals anställda

Hybrid

490 kr / mån

Lounge

Flex

Fix

Kontorsrum

Senaste nyheter från The Park

Inga fler inlägg att visa

Vad Våra medlemmar säger om oss

“The Park är inte bara ett kontorshotell. Det är mitt andra hem. Här sitter jag och mina kollegor på STHLM Retail Staff tillsammans med massvis av sköna människor. Vi får all service vi kan tänkas behöva. The Park´s Mood Managers stöttar oss på plats i vår vardag. Love It.”
Jonas Kronlund​
VD, Sthlm Retail Staff
5/5
“Kan varmt rekommendera The Park. Servicen och lokalerna är toppen men framför allt ger det bra möjligheter till nätverkande och samarbeten. Jag har idag samarbeten med tre ”The Park” bolag och jag har hittat en ny partner där vi gemensamt bildat två nya bolag.”
Erik Linton​
VD, Real Estate Academy
5/5
“The Park gör det lilla företaget till ett storföretag! Här finns det stora företagets fördelar med det lilla företagets familjära känsla. Vi hade egna lokaler och var lite skeptiska till att dela lokaler med andra. Sedan vi flyttat in hos The Park kan vi inte förstå varför vi inte flyttat in här tidigare.”
Robin Berglund
VD, Impressive Relations
5/5

våra kontor

Södermalm

Read More

Marievik

Read More

Hagastaden

Read More

Bli kontaktad via e-post