fbpx

Amanda från Umeå Universitet gör sin praktik på The Park!

Amanda Bengtsson
Amanda Bengtsson

Amanda Bengtsson, en tredjeårsstudent på Civilekonomprogrammet vid Umeå Universitet, gör sin praktik på The Park. För Amanda är detta en spännande möjlighet att fördjupa sig i verklighetens affärsvärld och applicera de teoretiska kunskaper hon har skaffat sig under sina studier.

Praktiken på The Park förväntas påverka hennes framtida arbete och karriärval avsevärt. Redan under de första veckorna har Amanda fått en inblick i hur organisationer fungerar och hur beslut fattas i praktiken. Denna praktiska erfarenhet kommer att komplettera hennes teoretiska kunskaper på ett betydande sätt och stärka hennes förmåga att navigera i affärsvärlden.

Amandas upplevelse av The Park präglas av en positiv och samarbetsvillig atmosfär. Hon har märkt att alla medarbetare är välkomnande och att det råder en öppenhet för att hjälpa varandra. Detta skapar en miljö där hon känner sig inspirerad att växa och utvecklas både personligt och professionellt.

Som intern på The Park ser Amanda fram emot att växa i sin roll och lära känna sina kollegor bättre. Hon är särskilt entusiastisk över möjligheten att delta i olika projekt och aktiviteter som företaget erbjuder. Genom att engagera sig fullt ut hoppas hon kunna utveckla sig själv och sina färdigheter på ett meningsfullt sätt.

Med tidigare erfarenheter från extrajobb och studentorganisationer känner sig Amanda väl förberedd för sin praktik på The Park. Hon hoppas kunna tillämpa och utveckla de färdigheter hon har erhållit genom sina tidigare erfarenheter och samtidigt lära sig nya saker under sin tid på företaget.

Sammanfattningsvis ser Amanda sin praktik på The Park som en unik möjlighet att växa och utvecklas både personligt och professionellt. Genom att kombinera hennes akademiska kunskaper med praktisk erfarenhet hoppas hon kunna göra en meningsfull inverkan under sin tid på The Park. 

RELATERADE ARTIKLAR

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !