The Park Bistro

Ett skönt ställe att Träffa vänner nätverka beställa catering Dricka kaffe Äta en bit mat Ta ett glas vin Studera Luncha Gå på After work Äta frukost Gå på seminarium  Ta En Fika Småjobba

Ett stenkast från Södra Station ligger vår trevliga The Park Bistro. Här finns möjlighet att titta in för en frukost, lunch, ta ett möte eller bara en god kopp kaffe och jobba lite eller ta det lugnt. Ladda ner appen och bli Friend of The Park och få 10% rabatt och spännande erbjudanden och inbjudningar. Registrera dig idag så bjuder vi på en fika!

The Park Bistro

det bästa stället för Kommunicera nätverka beställa catering Avnjuta en kopp kaffe Avnjuta en måltid Ta ett glas vin Tillbringa tid med vänner Studera Luncha Gå på After work Äta frukost Ta En Fika Småjobba

Ett stenkast från Södra Station ligger vår trevliga The Park Bistro. Här finns möjlighet att titta in för en frukost, lunch, ett möte eller bara en god kopp kaffe. Vi finns mitt i vårt  coworking space The Park Södra i en skön och kreativ miljö.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra mötesrum. Vi skickar gärna en offert eller bjuder in till en visning!

Bli Friend of The Park idag helt gratis!

   Bli en Friend of The Park och få:

  • En gratis fika

  • 10% på allt du beställer i appen

  • Gå före i kön och få maten till bordet

  • Generösa erbjudanden

  • Spännande inbjudningar till events

  • Månatliga After Works och mingel

The Park är mer än ett coworking space, vi är ett community som vi nu öppnar upp för dig som gillar att hänga i vårt café, äta lunch hos oss och komma på våra olika events i Bistron oavsett om det är en soft jazzkväll, musikquiz, en kul improvisationsteater eller din favorit DJ som spelar en lördagskväll. Att bli Friend of The Park är helt gratis så ladda ner appen idag och börja njut av rabatter, erbjudanden och härliga events i The Park Bistro!

Se våra events här!  

 

Abonnera bistron

Planerar du ett speciellt evenemang? Abonnera vår bistro för en oförglömlig upplevelse! Med en atmosfär av charm och trevlig mat skapar vi det perfekta utrymmet för ditt event. Vårt dedikerade team står redo att skräddarsy varje detalj efter dina önskemål. Oavsett om det är en födelsedagsfest, företagsfest eller jubileum firande, skapar vi en minnesvärd stund för dig och dina gäster. Kontakta oss för att diskutera möjligheter och boka din speciella dag hos oss. Vår bistro är mer än bara en plats – den är scenen för ditt nästa framstående event!

Events

Genom våra medlemmar och partners får du tillgång till en mängd aktiviteter som ger ett värdefullt affärsnätverkande och kompetensutveckling. Spännande seminarier om AI, forskning, ledarskap eller kanske kapitalanskaffning varvas med mingel och after works. Se ett urval av våra kommande aktiviteter här!

Ta en titt i våra lokaler !

Beställ Catering från The Park Bistro

Gör ditt nästa möte eller event fantastiskt med The Parks catering! Oavsett om det är för ditt eget arrangemang eller i något av våra nästan hundra konferensrum och eventytor, erbjuder vi smakrika upplevelser som kompletterar varje tillställning. Registrera dig som en conference member redan idag och få en exklusiv 20% rabatt på både rum och catering. Smidigare och bättre kan det inte bli!

Vad folk säger om oss

The Park Bistro - lunch, fika, lounge och after work.

5/5

Supertrevlig personal, god mat, god fika, skön miljö för fika, studier, arbete eller möten!

Helena

5/5
Trevlig personal, bra priser och stilren o mysig interiördesign!
Finns WiFi, fräscha toaletter och ett intressant utbud på fika!

JANETTE

5/5

Supertrevligt kontor och café, med underbar personal!

LOVE

Bli kontaktad via e-post

Våra medlemsskap

På The Park erbjuder vi flexibla kontorslösningar på centrala adresser i Stockholm. Från enkla hybridmedlemskap till egna platser och kontorsrum. Vi hjälper dig gärna att konfigurera en bra och effektiv lösning för dina kontors och konferensbehov oavsett om du är din egen eller har hundratals anställda

Hybrid

490 kr / mån

Lounge

Flex

Fix

Kontorsrum