Ny plats för Life Science - Forskaren

Här bygger vi community för Coworking Hybridarbete Life Science  Medtech Forskning Events Ingenjörer startups Storbolag Doktorander Utvecklare 

Välkommen till The Park Forskaren mitt i Hagastaden – En plats för coworking med starkt community för Life Science. Här möts forskare, start-ups och storbolag med investerare och akademi. Vi erbjuder egna kontorsrum, flexibla arbetsplatser och konferensrum med eventytor för upp till 150 personer med möjlighet till livesändningar.
Med vårt hybridmedlemskap kan du som redan har kontor få en närvaro på Forskaren och tillgång till hela vårt community med seminarier, after works och mingel.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra medlemskap. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

Hybridmedlemskap - Öppningserbjudande

Hybridarbete är för dig som redan har ett kontor idag, ofta jobbar hemma eller sitter hos kund men som kan behöva en flexibel och dynamisk arbetsmiljö som ger energi och fokus i fantastiska Forskaren. En trevlig arbetsmiljö med full tillgång till communityt ger en boost för karriären med ett starkt affärsnätverk med hundratals seminarier inom olika områden. Välj den lösning som passar bäst för ditt företag.

Våra medlemskap

På The Park Forskaren erbjuder vi flexibla och moderna kontorslösningar mitt i Sveriges Life Science community, Hagastaden. I en fantastisk arkitektur har vi skapat en arbetsmiljö designad för kreativitet, fokus och möten och till för att passa företag i olika storlekar och med olika behov.

Hybrid

490 kr / mån

Lounge

Flex

Fix

Kontorsrum

Member at The Park Forskaren

The Park Forskaren ger möjligheten att bli del av en innovativ hubb i närhet till Karolinska med fokus på Life Science. Bli en del av ett community och den digitala branschen i en levande miljö med kreativa människor.Arbetsplatser, från 2900 kr/Mån

Välj mellan egna privata rum som rymmer mellan fyra och upp till 20 arbetsplatser, eller skapa ditt eget teamområde med fasta skrivbord i en öppen och ljus arbetsmiljö. Vi har även flexibla platser och bekväma lounges där du kan arbeta i en kostnadseffektiv och flexibel kontorsmiljö. 

Priser startar från 2900 kr/månad. Kontakta oss för en offert!

 

 

Kontorsrum

Nu kan du få ett helt eget kontor med full service på Forskaren från 4 till 20 personer mitt i centrum av Hagastadens Life Science community. Hyr ett eget kontor här som kontor projektrum eller en egen innovationshub för det större bolaget. Vi hjälper dig gärna med att skapa en modern, flexibel och effektiv kontorslösning även med kombinationer av ett eget rum, flexplatser och hybridplatser. Kontakta oss så berättar vi mer om framtidens flexibla kontorslösningar på The Park Forskaren.

Hybrid Medlemskap, från 490 kr/mån

Nu har du möjligheten att få kontorsplats på ikoniska Forskaren från så lite som 490kr per månad

Vi erbjuder en spännande hybridarbetsplats för dig som bara vill sitta på Forskaren ett par dagar per månad. Då får du även fullt tillträde till våra digitala plattformar, rabatter på konferensrum och våra caféer, och givetvis inbjudningar till våra hundratals aktiviteter årligen!

Låt dig själv, teamet, talangprogrammet eller hela företaget bli en del av Sveriges mest värdeskapande community.

Community partner

The Park kan erbjuda en Community Partner en flexibel lösning med arbetsplatser, mötesrum och tillgång till ett dynamiskt community. Som partner får du resurserna att arrangera öppna evenemang, dela kunskap och interagera med vårt dynamiska community. Ett samarbete som skapar värde för båda parter, förbättrar synligheten och främjar synergi i våra nätverk och ger våra medlemmar värdefull kunskap och möjlighet att bygga sina nätverk.

Medlemmar
0
År Av Erfarenhet
0
Företag
0

nyheter från the park forskaren

nyzu pris

NYZÜ LIFE SCIENCE WINS SWEDEN’S TOP INNOVATION PRIZE

The Park members NYZÜ Life Science achieved a remarkable feat by winning Sweden’s most prestigious innovation award. The SKAPA Prize recognized their outstanding contributions to innovation and creativity. The award was presented in a ceremony at the Tessinska Palace, attended by notable innovators.

Eva Rämme Bremberg - Entreprenören bakom BRAVE Recruitment Sweden

BRAVE RECRUITMENT SWEDEN FLYTTAR IN I FORSKAREN

En nyckelkomponent för att stärka och utveckla det svenska Life Science-ekosystemet är att säkerställa att rätt individer med rätt kompetens finns till hands. Detta blir särskilt betydelsefullt vid rekrytering av VD, ledningsgrupper och andra nyckelroller. Med BRAVE Recruitment Sweden på plats inom Forskaren skapas möjligheter för nära samarbeten när det gäller att rekrytera nyckelkompetenser.

events

I Forskaren samlar vi nu Sveriges mest spännande mix av verksamheter inom Life Science. Vid kaffemaskinerna möts de nya start-upsen och de etablerade bolagen med organisationer och offentliga aktörer. Ett våningsplan av forskare, utvecklare, entreprenörer, investerare, rådgivare, styrelseledamöter och studenter. 

Genom våra medlemmar och partners får du tillgång till en mängd aktiviteter som ger ett värdefullt affärsnätverkande och kompetensutveckling. Spännande seminarier om AI, forskning, ledarskap eller kanske kapitalanskaffning varvas med mingel och after works. Se ett urval av våra kommande aktiviteter här!

Är du intresserad av att anordna egna events eller samarbeta med oss? Hör av dig till community@thepark.se!

Digital rendering av Forskaren, ett byggnadsprojekt av Vectura Fastigheter på Hagaplan 1, i nya Hagastaden i Stockholm. Huset förväntas vara färdigt för inflytt 2024, då coworking aktören The Park flyttar in för att öppna sin fjärde etablering.

Behind The Scenes Tour: The Park Forskaren

Välkommen till nästa visning den 5 december

Nu forsätter visningarna av The Park Forskaren med en ‘Behind the Scenes Tour’ of The Park Forskaren, 2500 kvm Coworking – Office – Community. Var med oss på resan mot öppningen och välj ditt kontor redan nu.

Du anmäler dig enkelt med att köpa en gratisbiljett!

aw-forskaren-jan

Welcome to Forskaren - after work!

The Park Forskaren has finally opened and we’d like to welcome you and your colleagues with an after-work! Grab a drink and get to know the best and brightest of your fellow professionals in Stockholm’s newest Life Science Hub. 

Join us on January 25th 2024. More details to follow!

Vad VÅra medlemmar säger om oss

"The Park har varit avgörande för vår företagsresa. Den trevliga atmosfären och ständiga möjligheterna till samarbete och nätverkande gör The Park till det perfekta stället för innovation. Vi har mött värdefulla Life Science bolag och samarbetspartners vid både kaffemaskinen och events. Om du söker en plats där ditt företag kan växa, är The Park svaret."
Sebastian von Melen Callert & Dennis Eriksson
Co-founders, NYZÜ
5/5
"Tillgängligheten inom The Park och möjligheten till nätverkande kommer att vara av stor vikt för alla företag som verkar inom Forskaren. Det inkluderar även aktörer som kanske inte har en permanent närvaro här men som kan delta i evenemang och möten. Jag är verkligen övertygad om att detta kommer bli fantastiskt."
Eva Rämme Bremberg
VD, BRAVE Recruitment
5/5
“The Park gör det lilla företaget till ett storföretag! Här finns det stora företagets fördelar med det lilla företagets familjära känsla. Vi hade egna lokaler och var lite skeptiska till att dela lokaler med andra. Sedan vi flyttat in hos The Park kan vi inte förstå varför vi inte flyttat in här tidigare.”
Robin Berglund
VD, Impressive Relations
5/5

våra andra kontor

Södermalm

Läs mer

marievik

Läs Mer

Hagastaden

Läs Mer

Bli kontaktad via e-post