ÅRETS COWORKING SPACE 2022 - Södermalm

det bästa stället för startups företag NGOs Designers Animatörer Spelutvecklare Produktionsbolag Digitala Medier Underhållare Arkitekter Fotografer Coacher designers egenföretagare Animatörer

The Park Södra i centrala Stockholm är ett coworking-hus där ambitioner konkretiseras och företag skapas. Vi utvecklas tillsammans i en kultur som kombinerar innovation och samarbete med oförställd glädje och högt flygande drömmar.

Kontorshotell för Coworking - Södermalm

det bästa stället för startups företag NGOs Designers Animatörer Spelutvecklare Produktionsbolag Digitala Medier Underhållare Arkitekter Fotografer Coacher designers egenföretagare Animatörer

Välkommen till The Park! Kom på en visning i ett av våra inspirerande coworking-kontor. En härlig miljö med full service och fokus på ett starkt community där både människor och företag växer.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra medlemskap. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra medlemskap. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

KREATIVITET & TILLVÄXT

The Park Södra är ett kreativt kontorshotell där dagens och framtidens företag skapas. Lokalerna ligger i ett myllrande område kallat Stockholmsverken på Södermalm där nya och gamla söder möts. På dessa 8000 kvm har vi en mängd medlemmar från företag inom alla tänkbara branscher som hyr kontor i våra dynamiska lokaler.
Oavsett om du kan allt om coworking eller aldrig har jobbat bredvid eller tillsammans med andra så kommer du känna dig inspirerad när du kliver in på The Park Södra.

Optimized -14
0
Medlemmar
0
År Av Erfarenhet
0
Företag
The Park

Stockholms kreativa hjärta​

The Park Södra är en del av nya Stockholmsverken där det nya och gamla Söder möts. Ett Södermalm som aldrig varit hetare. Flera av Sveriges främsta kreativa företag finns redan här på plats och i närområdet.

Inspirerande miljö

Du kanske vet allt om coworking eller du kanske aldrig har suttit och jobbat bredvid och tillsammans med andra. Oavsett kommer du känna dig inspirerad av att kliva in på The Park Södra där en sådan enkel sak som en lunch kan förändra hela din business.

Event & Möten

Vi har ytor för ditt interna eller externa event, möten eller konferens. För en timme eller flera dagar med upp till 300 deltagare. Vi kan bland annat erbjuda god ergonomi och bra teknisk utrustning för personliga möten, både i verkligheten och virtuellt.

Fabriklokal

The Park Stockholm Södra ligger i en gammal, vacker industrilokal som en gång i tiden användes som fabrik. Att fortsätta skapa nytt och hålla maskineriet i rullning är en ambition som håller i sig än i dag men med en modern tappning i konceptet coworking.

Optimized -13

Våra medlemsskap

På The Park erbjuder vi flexibla kontorslösningar på centrala adresser i Stockholm. Från enkla hybridmedlemskap till egna platser och kontorsrum. Vi hjälper dig gärna att konfigurera en bra och effektiv lösning för dina kontors och konferensbehov oavsett om du är din egen eller har hundratals anställda

Hybrid

490 kr / mån

Lounge

Flex

Fix

Kontorsrum

Senaste nyheter från The Park

Inga fler inlägg att visa

Vad folk säger om oss

Vi hjälper allt från enmansföretag till mellanstora bolag att växa.

“The Park är inte bara ett kontorshotell. Det är mitt andra hem. Här sitter jag och mina kollegor på STHLM Retail Staff tillsammans med massvis av sköna människor. Vi får all service vi kan tänkas behöva. The Park´s Mood Managers stöttar oss på plats i vår vardag. Love It.”
Jonas Kronlund​
VD, Sthlm Retail Staff
5/5
“Kan varmt rekommendera The Park. Servicen och lokalerna är toppen men framför allt ger det bra möjligheter till nätverkande och samarbeten. Jag har idag samarbeten med tre ”The Park” bolag och jag har hittat en ny partner där vi gemensamt bildat två nya bolag.”
Erik Linton​
VD, Real Estate Academy
5/5
“The Park gör det lilla företaget till ett storföretag! Här finns det stora företagets fördelar med det lilla företagets familjära känsla. Vi hade egna lokaler och var lite skeptiska till att dela lokaler med andra. Sedan vi flyttat in hos The Park kan vi inte förstå varför vi inte flyttat in här tidigare.”
Robin Berglund
VD, Impressive Relations
5/5

våra kontor

Södermalm

Read More

marievik

Read More

Hagastaden

Read More

Bli kontaktad via e-post

MEDLEMSKAP

lounge

VÅRA ERBJUDANDEN

Flex

Rekommenderad

Fix

Eget kontorsrum​