fbpx

William Bursvik tar steget till The Park: Sälj och affärsutveckling!

Mikael Ahlström och William Bursvik
Mikael Ahlström och William Bursvik

William Bursvik har tidigare arbetat som site- och event manager på det svenska elmoped- och elmotorcykelföretaget CAKE. Innan sin tid på CAKE studerade William på Hyper Island i Stockholm, där han specialiserade sig på affärsutveckling. Det var under denna tid som han även valde att ta steget in i entreprenörskap genom att starta ett eget företag, det tobaksfria snusmärket Birk som fokuserade på att minska plastanvändningen i snusbranschen.

William kommer att jobba med sälj- och affärsutveckling på The Park. Med en imponerande bakgrund som sträcker sig från entreprenörskap till evenemangsplanering kommer William att spela en nyckelroll i att främja The Parks produkter, inklusive Hybrid-medlemskap och Community Partnerskap, med fokus på det nya kontoret, Forskaren i Hagastaden.

William kommer ursprungligen från Göteborg men har bott i Stockholm under de tio senaste åren. William har en imponerande och mångfacetterad karriär som sträcker sig över flera branscher och roller. Hans bredd av erfarenhet och kunskap kommer att vara en tillgång i hans nya roll på The Park.

När han inte är upptagen med affärsutveckling och säljstrategier på The Park, spenderar William ofta sin fritid i verkstaden där han bland annat snickrar trämöbler. Han tycker även om att umgås med vänner och spela det klassiska rollspelet Dungeons & Dragons när tillfälle ges.

Med sin breda erfarenhet och sin entusiasm ser vi fram emot att se William bidra till The Parks fortsatta tillväxt och framgång.

RELATERADE ARTIKLAR

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !