Inspelningsstudio i Stockholm

Gör det enkelt för dig. I våra studios har du möjlighet att smidigt och snyggt genomföra live-sändningar och inspelningar med gäster både på plats och online. Visa presentationer, filmer och grafiskt material samtidigt som du interagerar med dina tittare. Vi har lösningar både för dig som vill göra det enkelt och för dig som önskar en mer avancerad produktion.
Linda

Intresserad av våra studios?
Välkommen att kontakta oss för mer info & offert

Live-streama i våra moderna studios

På The Park Södra så hittar du The Park Studios. Se våra fyra moderna studios med den senaste tekniken nedan, alla fyller ett syfte beroende på vad för typ av produktion ni önskar genomföra.

Studio: Factory

Factory har de bästa förutsättningarna för att ordna allt ifrån inspirerande och interagerande event med tittare, till paneldebatter med moderator och digitala bolagsstämmor. Rymmer 5 personer.

färgat dekorljus enligt önskemål

Trådlösa mikrofoner

Kameror, Sony Alpha 6600.

Läs mer

Studio: Generator

Generator är vår mindre studio för 1-2 pers och passar perfekt dig som behöver hålla föredrag, workshops, möten eller utbildningar på egen hand. Vi tillhandahåller teknik och hjälp vid uppstart så du tryggt kan komma igång med din sändning.

färgat dekorljus enligt önskemål

Shotgun mikrofon

Kamera Sony Alpha 6600

Läs mer

Studio: Engine

Vår största studio Engine har utrymme för 6 personer framför kameran och upp till 80 st publikplatser. Här erbjuds ni möjligheten att bjuda in tittare både fysiskt och digitalt. Med stora skärmar, grafiska lösningar, scen och publikmikrofon etc. gör vi det enkelt för deltagarna att lyssna, se samt aktivt delta i eventet.

Podd: Podden

Vår charmiga poddstudio rymmer 1-4 pers. Enkelt att koppla upp er för att direkt kunna sätta igång med er inspelning. Var spontan och kör en drop-in-bokning i vårt café eller boka i förväg för att vara säker på att få plats när ni önskar. Ready, set, podda.

Hörlurar

Mikrofoner

1-4 personer

Läs mer

Vad säger våra kunder om The Park Studios?

Oavsett syfte med din inspelning kan vi förse er med en möblerad studio fullt utrustad med de verktyg som krävs för att få er bästa studioupplevelse
MySpeaker

Live streaming hos The Park Studios

Enkelt, proffsigt och bra service i samarbete med inspelningar i The Parks studio. Rekommenderar det verkligen för trygg direktsändning eller enklare inspelningar.
Bannerflow

Webinar hos The Park Studios

Vi på Bannerflow har haft flertalet webinar hos The Park Studios under 2021 och det har alltid gått jättebra. Det är lätt att boka och är riktigt prisvärt. Woj och hans filmassistent är professionella och serviceinriktade. Rekommenderas varmt!
Landskapslaget

Lagsamtal hos The Park studios

Landskapslaget har spelat in ett antal program (Lagsamtal) i The Parks studio under våren 2021. Vi är så nöjda med allt. Trevligt sammanhang och skön atmosfär. Alltid hjälpsam, flexibel och kunnig personal med våra behov och önskemål i fokus.