Streamingstudio i Stockholm

Streamingstudio Studio: Engine Studio: Factory Studio: Generator Talk The Park Virtual Studio

Gör det enkelt för er. I våra studios har ni möjlighet att genomföra professionella live-sändningar och inspelningar med gäster både på plats, online eller med en hybridlösning för att få med alla på en och samma gång. Ni kan visa presentationer, filmer och grafiskt material samtidigt som ni interagerar med era tittare. Vi har lösningar både för er som vill göra det enkelt och för er som önskar en mer avancerad produktion.

Streamingstudio i Stockholm

Streamingstudio Studio: Engine Studio: Factory Studio: Generator Talk In  The Park

Gör det enkelt för er. I våra studios har ni möjlighet att genomföra professionella live-sändningar och inspelningar med gäster både på plats, online eller en hybridlösning för att få med alla på en och samma gång. Ni kan visa presentationer, filmer och grafiskt material samtidigt som ni interagerar med era tittare. Vi har lösningar både för er som vill göra det enkelt och för er som önskar en mer avancerad produktion.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra studios. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra studios. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

Live Studios – Engine

VÅR STÖRSTA STUDIO MED PLATS FÖR PUBLIKEVENEMANG

Studio Engine är vår största studio och rymmer upp till åtta personer framför kameran samtidigt som vi kan erbjuda över 100 sittplatser för publik på plats .

Här erbjuds ni möjligheten att bjuda in tittare både fysiskt och digitalt. Med stora skärmar, grafiska lösningar och en flexibel scen har vi möjligheten att skräddarsy den perfekta lösningen för ert event, oavsett om ni vill ett fysiskt, digitalt eller ett hybridevent.
I samband med ert event kan vi också förbereda green rooms med förutsättningar för make-up artister och stylister till era gäster. I studio Engine är det också möjligt till full catering med allt från frukost och lunch till bubbel och förtäring.

Live Studios – Factory

Vår mellanstora studio med stora möjligheter

Factory har de bästa förutsättningarna för att arrangera allt ifrån event som kräver interaktion med tittarna online, hålla panelsamtal med moderator samt även mer avancerade event som kräver mer säkerhet, till exempel digitala bolagsstämmor.

I Studio Factory har ni alltid professionell produktionssupport på plats som säkerställer att ni har de bästa förutsättningarna fören lyckad sändning. Studio Factory är som bäst lämpad för 2-5 deltagare i studion.

Live Studios – Generator

Vår mindre studio för enkla och Professionella lösningar

Generator är vår minsta studio för 1-2 personer och passar perfekt dig som är i behov av att hålla föredrag, workshops, möten eller utbildningar online och på egen hand. Vi tillhandahåller teknik och hjälp vid uppstart så du tryggt kan komma igång med din sändning. Vid behov kan vi även erbjuda en tekniker på plats under hela din vistelse.

Talk In THe PARK

VÅR INSPELNINGSSTUDIO för PODDCAST

Talk in The Park är en fullutrustad poddstudio med en perfekt setup för upp till 4 personer. Vi har professionella mikrofoner och ljudkort med multitrack-inspelning vilket ger goda förutsättningar för en välproducerad ljudinspelning.
Vid uppstart har du också hjälp av en tekniker som ställer in rätt nivåer på mikrofoner och ljud. En perfekt lösning för dig som vill börja podda, ta ditt poddande till nästa nivå eller som är i behov av att helt enkelt spela in ljud med mycket god kvalitet.

Virtual Studio

helt Virtuellt - Vi har lösningarna

Behöver du koppla samman personer på flera olika ställen och känner att mötesplattformar inte uppfyller dina behov? Då finns vår virtuella studio där vi hjälper till att sammankoppla personer på distans till en professionell sändning. Ni kopplar upp som vanligt till ett online-möte och resten sköter vi. Genom bildproduktion kan vi, trots att talarna är på distans, ordna en dynamisk sändning som blir mer intressant för tittaren än vad en online-presentation vanligtvis brukar vara.

Vad säger våra kunder om The Park Studios?

Oavsett syfte med din inspelning kan vi förse er med en möblerad studio fullt utrustad med de verktyg som krävs för att få er bästa studioupplevelse

5/5

“Enkelt, proffsigt och bra service i samarbete med inspelningar i The Parks studio. Rekommenderar det verkligen för trygg direktsändning eller enklare inspelningar.”

MySpeaker

Live streaming hos The Park Studios

5/5
“Vi på Bannerflow har haft flertalet webinar hos The Park Studios under 2021 och det har alltid gått jättebra. Det är lätt att boka och är riktigt prisvärt. Woj och hans filmassistent är professionella och serviceinriktade. Rekommenderas varmt!”

Bannerflow

Webinar hos The Park Studios

5/5

“Landskapslaget har spelat in ett antal program (Lagsamtal) i The Parks studio under våren 2021. Vi är så nöjda med allt. Trevligt sammanhang och skön atmosfär. Alltid hjälpsam, flexibel och kunnig personal med våra behov och önskemål i fokus.”

Landskapslaget

Lagsamtal hos The Park studios

Bli kontaktad via e-post