The Park Studios

Gör det enkelt för dig. I våra studios har du möjlighet att smidigt och tidseffektivt sätta upp en modern och kvalitativ inspelning. Oavsett syfte med din inspelning kan vi förse er med en möblerad studio fullt utrustad med de verktyg som krävs för att resultatet ska kännas professionellt och genomtänkt.

Live-streama i våra moderna studios

På The Park Södra så hittar du The Park Studios. Det är våra fyra studios som alla fyller ett syfte beroende på vad för typ av produktion du vill genomföra. Factory. Generator. Engine till hösten och vår Poddstudio. Det är moderna studios med den senaste tekniken och vi har lagt fokus på att göra det så enkelt som möjligt för dig att göra ditt arbete.

Studio: Factory

Factory är utrustad med verktyg, program och möbler som gör det enkelt och smidigt att rigga upp ditt nästa live-event. Vi finns här för att ge allt stöd du behöver med genomförandet. Factory är lämpad för olika typer av sändningar, så det är bara att komma med kreativiteten och inspirationen så sköter vi resten.

Studiolampor

Trådlösa mikrofoner

Kameror, Sony Alpha 660.

Läs mer

Studio: Generator

Generator är vår mindre studio för 1-2 pers och passar perfekt dig som behöver hålla föredrag, workshops, möten eller utbildningar på egen hand. Självklart står vi för utrustningen och all hjälp du skulle behöva för att få till en lyckad inspelning.

Studiolampor

Shotgun mikrofon

Kamera Sony Alpha 660

Läs mer

Studio: Engine
Premiär i höst

Vår kommande studio som håller på att riggas upp i detta nu. Tanken med Engine är att erbjuda en större yta för ännu större inspelningar än vad Generator tillåter. Intresset för denna är redan stort så om du vill veta mera eller boka så kontakta oss.

Podd: Podden

Vår charmiga poddstudio rymmer 2-4 pers och ligger lägligt placerad i caféet. Den är ljudisolerad och behöver du hjälp med att sätta upp inspelningen så finns vi till ditt förfogande. Utrustningen ingår i hyran.

Hörlurar

Mikrofoner

2-4 personer

Läs mer