Streamingstudios i Stockholm

Studios för Livesändningar  Hybridsändningar Bolagsstämmor Inspelningar Podcasts LiveSeminarier  Onlineutbildningar upp till 100 personer i publiken Livesända galor Investor relations

Gör det enkelt för er. I våra studios har ni möjlighet att genomföra professionella live-sändningar och inspelningar med gäster både på plats, online eller med en hybridlösning för att få med alla på en och samma gång. Ni kan visa presentationer, filmer och grafiskt material samtidigt som ni interagerar med era tittare. Vi har lösningar både för er som vill göra det enkelt och för er som önskar en mer avancerad produktion.

Streamingstudio i Stockholm

Studio Engine Factory Generator Talk In The Park Virtual

Gör det enkelt för er. I våra studios har ni möjlighet att genomföra professionella live-sändningar och inspelningar med gäster både på plats, online eller en hybridlösning för att få med alla på en och samma gång. Ni kan visa presentationer, filmer och grafiskt material samtidigt som ni interagerar med era tittare. Vi har lösningar både för er som vill göra det enkelt och för er som önskar en mer avancerad produktion.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra studios. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

VÅRA STUDIOS

VÅR STÖRSTA LIVE STUDIO MED PLATS FÖR PUBLIKEVENEMANG

Studio Engine

Studio Engine är vår största studio och rymmer upp till åtta personer framför kameran samtidigt som vi kan erbjuda över 100 sittplatser för publik på plats.

Här erbjuds ni möjligheten att bjuda in tittare både fysiskt och digitalt. Med stora skärmar, grafiska lösningar, en flexibel scen och alltid professionell produktionssupport har vi möjligheten att skräddarsy den perfekta lösningen för ert event.

I studio Engine är det också möjligt till full catering med allt från frukost och lunch till bubbel och förtäring.

Vår mellanstora studio med stora möjligheter

Studio Factory

Studio Factory har  förutsättningarna för att arrangera allt från event som kräver interaktion med tittarna online, hålla panelsamtal med moderator samt mer avancerade event som kräver säkerhet. Studion är som bäst lämpad för 2-5 deltagare i studion.

I Studio Factory har du alltid professionell produktionssupport på plats som säkerställer att du har “vad du behöver” “det som behövs” förutsättningarna för en lyckad sändning.

VÅR INSPELNINGSSTUDIO För PODDCAST

Talk In The Park

Studio Talk In The Park är en fullutrustad poddstudio med en perfekt setup för upp till 4 personer. Vi har professionella mikrofoner och ljudkort med multitrack-inspelning vilket ger goda förutsättningar för en välproducerad ljudinspelning.

Vid uppstart har du också hjälp av en tekniker som ställer in rätt nivåer på mikrofoner och ljud för bästa resultat.

Helt Virtuellt – Vi Har Lösningarna

Virtual Studio

Virtual Studio om du behöver koppla samman personer på flera olika ställen och känner att mötesplattformar inte uppfyller dina behov? Då finns vår virtuella studio där vi hjälper till att sammankoppla personer på distans till en professionell sändning. Ni kopplar upp som vanligt till ett online-möte och resten sköter vi.

Genom bildproduktion kan vi, trots att talarna är på distans, ordna en dynamisk sändning som blir mer intressant för tittaren än vad en online-presentation vanligtvis brukar vara.

Vad säger våra kunder om The Park Studios?

5/5

“Enkelt, proffsigt och bra service i samarbete med inspelningar i The Parks studio. Rekommenderar det verkligen för trygg direktsändning eller enklare inspelningar.”

MySpeaker

Live streaming hos The Park Studios

5/5
“Vi på Bannerflow har haft flertalet webinar hos The Park Studios under 2021 och det har alltid gått jättebra. Det är lätt att boka och är riktigt prisvärt. Woj och hans filmassistent är professionella och serviceinriktade. Rekommenderas varmt!”

Bannerflow

Webinar hos The Park Studios

5/5

“Landskapslaget har spelat in ett antal program (Lagsamtal) i The Parks studio under våren 2021. Vi är så nöjda med allt. Trevligt sammanhang och skön atmosfär. Alltid hjälpsam, flexibel och kunnig personal med våra behov och önskemål i fokus.”

Landskapslaget

Lagsamtal hos The Park studios

VÅRA STUDIOLÖSNINGAR

Live Frukostseminarium

Ge dina gäster en bra start på dagen. Med paketet Frukostseminarium samlas deltagare på morgonen för en gemensam frukost och skapa de bästa förutsättningarna för ett inspirerande seminarium. Vi hjälper dig med alla förberedelser, inklusive servering och förberedelse av lokal och koncept för ditt morgonhybridmöte. Allt du behöver göra är att tillhandahålla material inför sändningen. Vår studio erbjuder ett avskilt frukostområde, sittplats för publik (upp till 100 personer), scenområde för presentationer och ytterligare ett område för panelsamtal. Erbjudandet inkluderar ett produktionsteam och full teknisk utrustning.

Webbinar

Vill du hålla ett professionellt webbinarie,en produktpresentation online eller en workshop som utvecklar andras kompetens? Våra studior är perfekta för den här typen av evenemang. Välj vår stora Studio Engine för sändningar med många deltagare, eller den lite mindre men fullt utrustade Studio Factory för de lite mindre teamen. Vi hjälper dig att göra ditt nästa webbinarium lika professionellt som en tv-produktion, med till exempel flera kameror och overlays. Med vårt produktionsteams tekniska kompetens och know-how så kan du fokusera på det som betyder mest… ditt innehåll!

Hybrid Hackathon

Workshops online, gruppjobb eller brainstorming på nätet? Är det ens möjligt? Ja, det är det.

På The Park har vi utvecklat en helt ny hybridlösning för att samarbeta och vara kreativa online och fysiskt– samtidigt. Med vår lösning kan ni i grupper använda allt från klisterlappar till onlinerum för att nå era mål. Det bästa av allt? Vi organiserar alltihop.

Live Bolagsstämma

I dagens moderna samhälle med distansarbete och global utveckling är det många företag som kämpar med att organisera sina årliga bolagsstämmor. Därför har vi utvecklat en lösning för hybrida eller helt digitala bolagstämmor. Vi kan arbeta med flera olika sorters verifiering av identitet, inklusive Bank-ID, för att uppfylla alla identifieringsregler och möjligöra röstning på distans. Med våra studios kan du arrangera hybrida stämmor med upp till 100 personer på plats och hur många du vill online, eller köra helt digitalt. Våra möten uppfyller alla krav från myndigheterna.

Dynamiskt Liveevent

Vi trivs i dynamiska miljöer. Under de senaste åren har vi genomfört allt från galor till produktreleaser som kräver högsta produktionsstandard. Vårt studioteam kan hjälpa dig att skapa en dynamisk show som involverar flera programledare, aktiv grafik, dynamiskt ljus, rörliga kameror samt publik, för att ge eventet ett högt tempo.

Bli kontaktad via e-post