The Park Studios

Gör det enkelt för dig. I våra studios har du möjlighet att smidigt och tidseffektivt sätta upp en modern och kvalitativ inspelning. Oavsett syfte med din inspelning kan vi förse er med en möblerad studio fullt utrustad med de verktyg som krävs för att resultatet ska kännas professionellt och genomtänkt.

Live-streama i våra moderna studios

The Park Studios består i dagsläget av fyra studios. Poddstudion. Generator. Factory. Stora studion. Alla ligger belägna i Stockholm innanför tullarna på ett av våra co-office på Magnus Ladulåsgatan 1, Södermalm. Våra öppettider är vanligtvis mån-fre 08–17. Önskar ni spela in på helger eller under kvällstid ser vi till att lösa det. Vi hjälper er med er inspelning från början till slut.

Studio: Generator

The Parks Generator är en liten och nätt studio som är perfekt för dig som vill kunna hålla digitala föredrag, möten eller workshops på egen hand.

Studiolampor

Gunshot mikrofon

Kamera Sony Alpha 660

Läs mer

Podd: Podden

Letar du som poddare poddstudio eller har du en dröm om att bli nästa poddstjärna? Vår charmiga poddstudio rymmer 2-4 personer, är ljudisolerad och står på loungesidan i cafét på The Park Södra i centrala Stockholm. Utrustning ingår i hyran.

Hörlurar

Mikrofoner

2-4 personer

Läs mer

Studio: Factory

Låt kreativiteten flöda i vår moderna live-studio på The Park Södra, Södermalm. Här kan vi förse er med möbler, utrustning och teknik som ger de bästa förutsättningarna för en lyckad inspelning, intervju eller broadcast

Studiolampor

Trådlösa mikrofoner

Kameror, Sony Alpha 660.

Läs mer

Stora Studion
Premiär i Mars

Vi håller för närvarande på att rigga upp en större studio för större inspelningar. Intresset för denna studio är redan stort och vi ber er därför kontakta oss för bokning eller ytterligare information.