Streamingstudio i Stockholm

Studio Engine

Gör det enkelt för er. I våra studios har ni möjlighet att genomföra professionella live-sändningar och inspelningar med gäster både på plats, online eller med en hybridlösning för att få med alla på en och samma gång. Ni kan visa presentationer, filmer och grafiskt material samtidigt som ni interagerar med era tittare. Vi har lösningar både för er som vill göra det enkelt och för er som önskar en mer avancerad produktion.

Streamingstudio i Stockholm

Streamingstudio Studio: Engine Studio: Factory Studio: Generator Talk In  The Park

Gör det enkelt för er. I våra studios har ni möjlighet att genomföra professionella live-sändningar och inspelningar med gäster både på plats, online eller en hybridlösning för att få med alla på en och samma gång. Ni kan visa presentationer, filmer och grafiskt material samtidigt som ni interagerar med era tittare. Vi har lösningar både för er som vill göra det enkelt och för er som önskar en mer avancerad produktion.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra studios. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra studios. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

Detta ingår i vår studio

När du bokar ett paket i Engine så får du en fantastik kombination av teknisk kunskap och högkvalitativ utrustning.

Kvalitativ Utrustning

 • Inspelning och livesändning

 • 4-5 kameror

 • 5-10 mikrofoner

 • Professionell ljussättning

 • 6 bakgrundsskärmar och en 130 tums skärm för presentationer, digitala talare och video

 • Professionellt broadcast utrustning

Kapacitet

 • 1-8 personer på scen

 • Upp till 100 personer i publik

 • Stående, sittande eller skräddarsydd scenlösning

 • Avskilt catering område

 • Digitala lösningar för talare och presentationer på distans

 • Livestreaming till Youtube, Facebook, LinkedIn eller annan plattform

 • Dedikerat produktions team

Vår studio

Våra LÖSNINGAR - Engine

Live Frukostseminarium

Ge dina gäster en bra start på dagen. Med paketet Frukostseminarium samlas deltagare på morgonen för en gemensam frukost och skapa de bästa förutsättningarna för ett inspirerande seminarium. Vi hjälper dig med alla förberedelser, inklusive servering och förberedelse av lokal och koncept för ditt morgonhybridmöte. Allt du behöver göra är att tillhandahålla material inför sändningen. Vår studio erbjuder ett avskilt frukostområde, sittplats för publik (upp till 100 personer), scenområde för presentationer och ytterligare ett område för panelsamtal. Erbjudandet inkluderar ett produktionsteam och full teknisk utrustning.

Webbinar

Vill du hålla ett professionellt webbinarie,en produktpresentation online eller en workshop som utvecklar andras kompetens? Våra studior är perfekta för den här typen av evenemang. Välj vår stora Studio Engine för sändningar med många deltagare, eller den lite mindre men fullt utrustade Studio Factory för de lite mindre teamen. Vi hjälper dig att göra ditt nästa webbinarium lika professionellt som en tv-produktion, med till exempel flera kameror och overlays. Med vårt produktionsteams tekniska kompetens och know-how så kan du fokusera på det som betyder mest… ditt innehåll!

Hybrid Hackathon

Workshops online, gruppjobb eller brainstorming på nätet? Är det ens möjligt? Ja, det är det.

På The Park har vi utvecklat en helt ny hybridlösning för att samarbeta och vara kreativa online och fysiskt– samtidigt. Med vår lösning kan ni i grupper använda allt från klisterlappar till onlinerum för att nå era mål. Det bästa av allt? Vi organiserar alltihop.

Live Bolagsstämma

I dagens moderna samhälle med distansarbete och global utveckling är det många företag som kämpar med att organisera sina årliga bolagsstämmor. Därför har vi utvecklat en lösning för hybrida eller helt digitala bolagstämmor. Vi kan arbeta med flera olika sorters verifiering av identitet, inklusive Bank-ID, för att uppfylla alla identifieringsregler och möjligöra röstning på distans. Med våra studios kan du arrangera hybrida stämmor med upp till 100 personer på plats och hur många du vill online, eller köra helt digitalt. Våra möten uppfyller alla krav från myndigheterna.

Dynamiskt Liveevent

Vi trivs i dynamiska miljöer. Under de senaste åren har vi genomfört allt från galor till produktreleaser som kräver högsta produktionsstandard. Vårt studioteam kan hjälpa dig att skapa en dynamisk show som involverar flera programledare, aktiv grafik, dynamiskt ljus, rörliga kameror samt publik, för att ge eventet ett högt tempo.

Vad säger våra kunder om The Park Studios?

Oavsett syfte med din inspelning kan vi förse er med en möblerad studio fullt utrustad med de verktyg som krävs för att få er bästa studioupplevelse

5/5

“Enkelt, proffsigt och bra service i samarbete med inspelningar i The Parks studio. Rekommenderar det verkligen för trygg direktsändning eller enklare inspelningar.”

MySpeaker

Live streaming hos The Park Studios

5/5
“Vi på Bannerflow har haft flertalet webinar hos The Park Studios under 2021 och det har alltid gått jättebra. Det är lätt att boka och är riktigt prisvärt. Woj och hans filmassistent är professionella och serviceinriktade. Rekommenderas varmt!”

Bannerflow

Webinar hos The Park Studios

5/5

“Landskapslaget har spelat in ett antal program (Lagsamtal) i The Parks studio under våren 2021. Vi är så nöjda med allt. Trevligt sammanhang och skön atmosfär. Alltid hjälpsam, flexibel och kunnig personal med våra behov och önskemål i fokus.”

Landskapslaget

Lagsamtal hos The Park studios

våra Studios

Studio
Factory

Läs Mer

STUDIO
TALK IN THE PARK

Read More

Bli kontaktad via e-post