Hagastaden

Ett community för startups företag organisationer Designers egenföretagare Animatörer Produktionsbolag Underhållare Arkitekter Fotografer Coacher Marknadsförare Säljare

The Park Haga är ett härligt coworkingställe i Hagastaden med hundratals medlemmar från olika verksamheter.  Lokalerna kännetecknas av ljus, kärlek och har en industriell karaktär. Här får du ta del av öppna, sociala ytor med tillgång till privata rum. Konferensrum för små och större möten och trevliga öppna ytor för häng, pingis och fredagsfrukostar. 

Kontorshotell för Coworking - Hagastaden

det bästa stället för startups företag NGOs Designers egenföretagare Animatörer Produktionsbolag Underhållare Arkitekter Fotografer Coacher Marknadsförare Säljare

The Park Haga, även kallat Bouncing Berlin, är ett coworking-hus i Hagastaden, Vasastan. Lokalerna kännetecknas av ljus, kärlek och har en industriell karaktär. Här får du ta del av öppna, sociala ytor med tillgång till privata rum.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra medlemskap. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

INSPIRERANDE & KREATIVT

I Vasastan ligger The Park Haga som erbjuder en coworking-miljö med högt i tak och flödande kreativitet. Hos oss blir du en del av The Parks community i ljusa och färgglada lokaler med över 250 aktiva medlemmar från alla tänkbara branscher.
Oavsett om du kan allt om coworking eller aldrig har jobbat bredvid eller tillsammans med andra så kommer du känna dig inspirerad när du kliver in på The Park Haga.
ToOWVELA.jpg
Medlemmar
0
År Av Erfarenhet
0
Företag
0

"Bouncing Berlin"

The Park Haga ligger lite undangömt i lugna Hagastaden, ett stenkast från Odenplan. Väl inne möts du av en avslappnad och skön stämning i ljusa och färgglada lokaler. Här flödar kreativiteten med högt i tak och en härlig känsla.

Inspirerande miljö

Ytor för avslappning, möten, event och coworking i olika stilar kombinerat med bra stämning och närhet till vibrerande Vasastan.

The Park
SS9_2143_Stellan-Stephenson.jpeg

Tillsammans

The Park Haga är en plats där idéer förverkligas och ambitioner konkretiseras. Här kan ditt företag utvecklas tillsammans i en kultur som är inspirerande, innovationsrik och glädjefylld.

Event & Möten

Här finns det lokaler för dina interna eller externa möten, event eller konferenser. Här finns plats för 2-75 personer, för en timme eller flera dagar.

Våra medlemsskap

På The Park erbjuder vi flexibla kontorslösningar på centrala adresser i Stockholm. Från enkla hybridmedlemskap till egna platser och kontorsrum. Vi hjälper dig gärna att konfigurera en bra och effektiv lösning för dina kontors och konferensbehov oavsett om du är din egen eller har hundratals anställda

Hybrid

490 kr / mån

Lounge

Flex

Fix

Kontorsrum

Senaste nyheter från The Park

Inga fler inlägg att visa

Vad folk säger om oss

Vi hjälper allt från enmansföretag till mellanstora bolag att växa.

“The Park är inte bara ett kontorshotell. Det är mitt andra hem. Här sitter jag och mina kollegor på STHLM Retail Staff tillsammans med massvis av sköna människor. Vi får all service vi kan tänkas behöva. The Park´s Mood Managers stöttar oss på plats i vår vardag. Love It.”
Jonas Kronlund​
VD, Sthlm Retail Staff
5/5
“Kan varmt rekommendera The Park. Servicen och lokalerna är toppen men framför allt ger det bra möjligheter till nätverkande och samarbeten. Jag har idag samarbeten med tre ”The Park” bolag och jag har hittat en ny partner där vi gemensamt bildat två nya bolag.”
Erik Linton​
VD, Real Estate Academy
5/5
“The Park gör det lilla företaget till ett storföretag! Här finns det stora företagets fördelar med det lilla företagets familjära känsla. Vi hade egna lokaler och var lite skeptiska till att dela lokaler med andra. Sedan vi flyttat in hos The Park kan vi inte förstå varför vi inte flyttat in här tidigare.”
Robin Berglund
VD, Impressive Relations
5/5

våra kontor

Södermalm

Read More

marievik

Read More

Hagastaden

Read More

Bli kontaktad via e-post