Lediga kontorsRum - 50% up till 4 mån

Lediga Rum för Fokus Växande företag Halva priset Innovationsteam Team building Nya arbetsformer 50% rabatt  Start-Ups Kreativitet Halva priset 50% rabatt Företagskultur  Närhet till Community

The Park har närmare 100 kontorsrum i olika storlekar fördelat på våra olika anläggningar i Stockholm! Rummen är populära både bland småföretagare som vill ha lite lugn och ro och bygga sin egen kultur i mitten av ett dynamiskt community och samtidigt få all den service som ingår. Vi har också många av de lite större företagen hos oss som kompletterar ett eget rum med flex- eller loungeplatser för en flexibel och dynamisk lösning i det nya arbetslivet.
Vi några rum nedan som är på gång att bli lediga så välkommen på en visning eller fråga oss om en offert redan idag då våra rum oftast bokas snabbt. JUST NU 50% i upp till 4 månader! 

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra kontorsrum och medlemskap. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

The Park Forskaren

I Hagastaden ligger The Park Forskaren. En plats som samlar avancerad teknologi med företagande, restauranger och event ytor i världsklass.

The Park Forskaren ger möjligheten att bli del av en innovativhubb i närhet till Karolinska med fokus på Medtech och life-science, men även community och den digitala branschen i en levande miljö med kreativa människor.

 

Lediga rum - The Park FORSKAREN

Eget rum med 6 arbetsplatser

Ett fint eget och låsbart rum på The Park Forskaren i hjärtat av Hagastaden. Här har du stora möjligheter att skapa sin egna kreativa yta och bygga din företagskultur mitt i ett dynamiskt community. Totalt 30 kvadratmeter med god plats för 6 arbetsplatser. Möjlighet att växa med fler fasta eller flexibla arbetsplatser i anslutning till rummet vid behov. 

20 kvadratmeter 
6 arbetsplatser 
Tillgängligt omgående

Eget rum med 9 arbetsplatser

Ett fint eget och låsbart rum på The Park Forskaren i hjärtat av Hagastaden. Här har du stora möjligheter att skapa sin egna kreativa yta och bygga din företagskultur mitt i ett dynamiskt community. Totalt 55 kvadratmeter med god plats för 9 arbetsplatser. Möjlighet att växa med fler fasta eller flexibla arbetsplatser i anslutning till rummet vid behov. 

35 kvadratmeter 
9 arbetsplatser 
Tillgängligt omgående

Eget rum med 12 arbetsplatser

Ett fint eget och låsbart rum på The Park Forskaren i hjärtat av Hagastaden. Här har du stora möjligheter att skapa sin egna kreativa yta och bygga din företagskultur mitt i ett dynamiskt community. Totalt 60 kvadratmeter med god plats för 12 arbetsplatser. Möjlighet att växa med fler fasta eller flexibla arbetsplatser i anslutning till rummet vid behov. 

40 kvadratmeter 
12 arbetsplatser 
Tillgängligt omgående

Eget rum med 18 arbetsplatser

Ett fint eget och låsbart rum på The Park Forskaren i hjärtat av Hagastaden. Här har du stora möjligheter att skapa sin egna kreativa yta och bygga din företagskultur mitt i ett dynamiskt community. Totalt 90 kvadratmeter med god plats för 18 arbetsplatser. Möjlighet att växa med fler fasta eller flexibla arbetsplatser i anslutning till rummet vid behov. 

75 kvadratmeter 
18 arbetsplatser 
Tillgängligt omgående

Eget Big office lösning 100 platser

En fin egen avdelning på The Park Forskaren i hjärtat av Hagastaden. Här har du stora möjligheter att skapa sin egna kreativa yta och bygga din företagskultur mitt i ett dynamiskt community. Totalt 670 kvadratmeter med god plats för 100 arbetsplatser. Möjlighet att växa med fler fasta eller flexibla arbetsplatser i anslutning till rummet vid behov. 

670 kvadratmeter 
100 arbetsplatser 
Tillgängligt omgående

Eget Big office lösning 60 platser

En fin egen avdelning på The Park Forskaren i hjärtat av Hagastaden. Här har du stora möjligheter att skapa sin egna kreativa yta och bygga din företagskultur mitt i ett dynamiskt community. Totalt 350-500 kvadratmeter med god plats för 60 arbetsplatser. Möjlighet att växa med fler fasta eller flexibla arbetsplatser i anslutning till rummet vid behov. 

350-500 kvadratmeter 
60 arbetsplatser 
Tillgängligt omgående

Vad säger VÅRA MEDLEMMAR om oss

“The Park är inte bara ett kontorshotell. Det är mitt andra hem. Här sitter jag och mina kollegor på STHLM Retail Staff tillsammans med massvis av sköna människor. Vi får all service vi kan tänkas behöva. The Park´s Mood Managers stöttar oss på plats i vår vardag. Love It.”
Jonas Kronlund​
VD, Sthlm Retail Staff
5/5
“Kan varmt rekommendera The Park. Servicen och lokalerna är toppen men framför allt ger det bra möjligheter till nätverkande och samarbeten. Jag har idag samarbeten med tre ”The Park” bolag och jag har hittat en ny partner där vi gemensamt bildat två nya bolag.”
Erik Linton​
VD, Real Estate Academy
5/5
“The Park gör det lilla företaget till ett storföretag! Här finns det stora företagets fördelar med det lilla företagets familjära känsla. Vi hade egna lokaler och var lite skeptiska till att dela lokaler med andra. Sedan vi flyttat in hos The Park kan vi inte förstå varför vi inte flyttat in här tidigare.”
Robin Berglund
VD, Impressive Relations
5/5

Senaste nyheter från The Park

Inga fler inlägg att visa