Konferenslokaler i Stockholm

Möteslokaler för Events Styrelsemöten Utbildningar Hybridsändningar Workshops Coaching Företagsevents After Work Firmafest Workshops Frukostseminarier Föreläsningar Livesändningar Bolagsstämman Större middagar Hackathon Release Party

Anordnar du en konferens, firmafest, livesänd debatt eller ett frukostseminarium så hjälper vi dig att hitta en lokal som passar perfekt för dina behov. Hitta rätt plats bland moderna mötesrum, studios och eventytor inne- och utomhus för upp till 200 personer. Ansök om att bli “Conference Member” på The Park och få 20% rabatt på dina bokningar.

Konferenslokaler i Stockholm

Konferenslokaler Event Mötesrum    Hybridlösningar Catering Företagsevent After Work Födelsedagsfest Mässa Workshop Föreläsning Livesändning Hybridstämma Jubileumsmiddag Hackathon Release Party

Anordnar en konferens, firmafest, livesänd debatt eller möhippa så hjälper vi dig att hitta en lokal som passar perfekt för dina behov. Hitta rätt plats bland moderna mötesrum, studios och eventytor inne- och utomhus för upp till 200 personer.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra mötesrum. Vi skickar gärna en offert eller bjuder in till en visning!

Konferera i en inspirerande startup-miljö

Vi på The Park erbjuder dig trevliga konferenslokaler på några av Stockholms mest attraktiva lägen. Hos oss konfererar du i inspirerande och kreativa lokaler som passar både större och mindre sällskap. För dig som har behov av att få hjälp med planeringen av ditt möte finns vi här för att hjälpa till. Vi erbjuder även catering av högsta kvalité från vår egna Bistro.

Arrangera ert nästa event i någon av våra inbjudande eventlokaler mitt i ett dynamiskt community av kreatörer och företagare. Vi har stor erfarenhet av eventplanering och vet att det ena eventet inte är det andra likt. Vi har därför som mål att ni ska känna er 100% nöjda med er tillställning oavsett om det är ett mindre styrelsemöte eller en större livesändning från vår studio. 

Bli CONFERENCE MEMBER PÅ THE PARK! 

 
Previous slide
Next slide

Mötesrum och event - från 2 till 1000 personer

Mindre mötesrum

Det lilla mötet med stora idéer. Kom in i ett tyst och personligt space som passar perfekt för zoom-träffar, work-shops, coaching med mera. Alla våra små mötesrum har en hemtrevlig inredning med unik touch där ni i lugn och ro kan fokusera på era uppgifter. Var produktiv och tidseffektiv på en mindre yta!

Mellanstora Konferensrum

Våra mellanstora mötesrum finns till stor del på The Park Södra som är vår största destination hittills. Där har varje rum fått en egen unik prägel! Avdelningsmöten, workshops, styrelsemöten, veckomöten, video-träffar. Skapa det perfekta mötet och beta av viktiga punkter på To Do-listan. Vi ser till att ni får saker gjorda genom att ta hand om all planering innan, under och efter mötet. Har du en galen mötesidé? Utmana oss!

STORA MÖTESRUM

Om det är för årsstämman, styrelsemötet, workshops eller för att arrangera 100-årskalas, så har vi rum för er! Rummen har en inspirerande och familjär känsla i olika utföranden. Ett space där vi tar hjälp av varandra för att fatta stora beslut.
Stora mötesrum med stora namn. Vi har döpt våra storslagna rum till bland annat Greta Garbo, Plura Jonsson och Efva Attling som enligt oss är några av Stockholms största stjärnor på artisthimlen. Rummen erbjuder en gnutta glamour samtidigt som de sätter kreativitet och stora beslut på sin spets.

större event

Planerar du ett större event? Vi erbjuder eventytor för upp till 200 personer. Vår personal har lång erfarenhet av konferens och event och kan därmed leverera personliga och skräddarsydda eventpaket. Medan ni fokuserar på ert jobb, ansvarar vi för all projektledning och genomförande av ert event. Stora mötesrum med mycket personlighet. För oss är det viktigt att ni får konferera i miljöer som inte känns sterila och styltiga. Trots att större mötesrum har en tendens att tappa färg och känsla har vi sett till att era större möten ska kännas personliga och varma.

EVent på våra terasser

Vi erbjuder eventytor för upp till 1000 personer. Vår personal har lång erfarenhet av konferens och event och kan därmed leverera personliga och skräddarsydda eventpaket. Medan ni fokuserar på ert jobb, ansvarar vi för all projektledning och genomförande av ert event. En plats med mycket personlighet. För oss är det viktigt att ni får konferera i miljöer som inte känns sterila och styltiga.

Studio och hybridmöten

Gör det enkelt för er! I våra studios har ni möjlighet att genomföra professionella live-sändningar och inspelningar med gäster både på plats, online eller med en hybridlösning för att få med alla på en och samma gång. Ni kan visa presentationer, filmer och grafiskt material samtidigt som ni interagerar med era tittare. Vi har lösningar både för er som vill göra det enkelt och för er som önskar en mer avancerad produktion.

Vad VÅRA MEDLEMMAR säger om oss

“The Park är inte bara ett kontorshotell. Det är mitt andra hem. Här sitter jag och mina kollegor på STHLM Retail Staff tillsammans med massvis av sköna människor. Vi får all service vi kan tänkas behöva. The Park´s Mood Managers stöttar oss på plats i vår vardag. Love It.”
Jonas Kronlund​
VD, Sthlm Retail Staff
5/5
“Kan varmt rekommendera The Park. Servicen och lokalerna är toppen men framför allt ger det bra möjligheter till nätverkande och samarbeten. Jag har idag samarbeten med tre ”The Park” bolag och jag har hittat en ny partner där vi gemensamt bildat två nya bolag.”
Erik Linton​
VD, Real Estate Academy
5/5
“The Park gör det lilla företaget till ett storföretag! Här finns det stora företagets fördelar med det lilla företagets familjära känsla. Vi hade egna lokaler och var lite skeptiska till att dela lokaler med andra. Sedan vi flyttat in hos The Park kan vi inte förstå varför vi inte flyttat in här tidigare.”
Robin Berglund
VD, Impressive Relations
5/5

våra kontor

Södermalm

Read More

Marievik

Read More

Hagastaden

Read More

prenumerera PÅ VÅRT NYHETSBREV