Konferens

Är du i behov av mötes- eller konferensrum? Vi hjälper dig att hitta en lokal som passar perfekt för ditt möte. På våra co-workings spaces erbjuder vi en stor uppsättning av moderna och unika konferens- & mötesrum för upp till 150 personer som omges av ett kreativt och levande community.

Konferera i en inspirerande startup-miljö

Vi på The Park erbjuder dig trevliga konferenslokaler på några av Stockholms mest attraktiva lägen. Hos oss konfererar du i inspirerande och kreativa lokaler som passar både större och mindre sällskap. För dig som har behov av att få hjälp med planeringen av ditt möte, finns vi här för att hjälpa till. Vårt café som ligger längst ner i våra lokaler erbjuder catering som består av en meny med gott kaffe, fantastisk hemlagad lunch och färskt fikabröd.

Eventlokaler

I våra moderna och varma eventlokaler kommer vi gemensamt fram till ett upplägg som passar just er. Vi tillhandahåller en levande miljö där gäster, kollegor eller vänner känner sig som hemma – ett andrum som ger fokus till kreativitet och gemenskap.

TV-skärm

Kaffe och te

Upp till 150 personer

Catering

Läs mer

Mindre mötesrum

Det lilla mötet med stora idéer. Kom in i ett tyst och personligt space som passar perfekt för zoom-träffar, work-shops, coaching med mera. Alla våra små mötesrum har en hemtrevlig inredning med unik touch där ni i lugn och ro kan fokusera på era uppgifter.

Kaffe och te

1-6 personer

Catering

White/Blackboards

Läs mer

Mellanstora mötesrum

Konferens, interna– och externa möten. Det mellanstora mötesrummet ger er möjlighet att kombinera nytta med nöje i en miljö som förser er med allt som behövs för att mötet ska flyta på utan onödiga hinder.

TV-skärm

Kaffe och te

6-12 personer

WIFI

Läs mer

Stora mötesrum

Stora mötesrum med mycket personlighet. För oss är det viktigt att ni får konferera i miljöer som inte känns sterila och styltiga. Trots att större mötesrum har en tendens att tappa färg och känsla har vi sett till att era större möten ska vara personliga och varma.

TV-skärm

Kaffe och te

10-15 personer

Catering

Läs mer