Konferenslokaler i Stockholm

Är du i behov av mötes- eller konferensrum? Vi hjälper dig att hitta en lokal som passar perfekt för ditt möte. Moderna konferens- & mötesrum för upp till 150 personer.
  • Låga priser
  • Hög tillgänglighet
  • Centralt i Stockholm
Boka konferenslokal

Konferera i en inspirerande startup-miljö

Vi på The Park erbjuder dig trevliga konferenslokaler på några av Stockholms mest attraktiva lägen. Hos oss konfererar du i inspirerande och kreativa lokaler som passar både större och mindre sällskap. För dig som har behov av att få hjälp med planeringen av ditt möte, finns vi här för att hjälpa till. Längst ner i våra lokaler ligger vårt café som erbjuder catering av hög kvalité.

 

Eventlokaler

I våra moderna och varma eventlokaler kommer vi gemensamt fram till ett upplägg som passar just er. Vi tillhandahåller en levande miljö där gäster, kollegor eller vänner känner sig som hemma.

TV-skärm

Kaffe och te

Upp till 150 personer

Catering

Läs mer

Mindre mötesrum

Det lilla mötet med stora idéer. Kom in i ett tyst och personligt space som passar perfekt för zoom-träffar, work-shops, coaching med mera. Alla våra små mötesrum har en hemtrevlig inredning med unik touch där ni i lugn och ro kan fokusera på era uppgifter.

Kaffe och te

1-6 personer

Catering

White/Blackboards

Läs mer

Mellanstora mötesrum

Konferens, interna– och externa möten. Det mellanstora mötesrummet ger er möjlighet att kombinera nytta med nöje i en miljö som förser er med allt som behövs för att mötet ska flyta på utan onödiga hinder.

TV-skärm

Kaffe och te

6-12 personer

WIFI

Läs mer

Stora mötesrum

Stora mötesrum med mycket personlighet. För oss är det viktigt att ni får konferera i miljöer som inte känns sterila och styltiga. Trots att större mötesrum har en tendens att tappa färg och känsla har vi sett till att era större möten ska kännas personliga och varma.

TV-skärm

Kaffe och te

10-15 personer

Catering

Läs mer

Linda

Har du några frågor?
Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad säger våra medlemmar?

Vi hjälper allt från enmansföretag till mellanstora bolag att växa.
Jonas Kronlund

VD, Sthlm Retail Staff

The Park är inte bara ett kontorshotell. Det är mitt andra hem. Här sitter jag och mina kollegor på STHLM Retail Staff tillsammans med massvis av sköna människor. Vi får all service vi kan tänkas behöva. The Park´s Mood Managers stöttar oss på plats i vår vardag. Love It
Erik Linton

VD, Real Estate Academy

Kan varmt rekommendera The Park. Servicen och lokalerna är toppen men framför allt ger det bra möjligheter till nätverkande och samarbeten. Jag har idag samarbeten med tre ”The Park” bolag och jag har hittat en ny partner där vi gemensamt bildat två nya bolag.
Robin Berglund

VD, Impressive Relations

The Park gör det lilla företaget till ett storföretag! Här finns det stora företagets fördelar med det lilla företagets familjära känsla. Vi hade egna lokaler och var lite skeptiska till att dela lokaler med andra. Sedan vi flyttat in hos The Park kan vi inte förstå varför vi inte flyttat in här tidigare.