Inspiration Breakfast – Christopher Toll – 6/2

VAR: The Park Södra, Magnus Ladulåsgatan 1
NÄR: Torsdag 6/2- 20
TID: Frukost 07:30-08:00
SHOWSTART: 08:00
ANMÄLAN: Klicka här för att anmäla dig

Hanteringen av odödliga

Sanningar som en högpresterare behöver höra för att bli mer hållbar.

Christopher Toll – som idag driver företaget Beautiful Clarity här på The Park – sprang genom livet med en känsla av att vara odödlig tills han svimmade på en toalett och upptäckte ett hjärtproblem. De två följande operationerna blev en väckarklocka och gav insikter som mynnade ut i boken Driven till max. Överlevnadsguide för dig som inte kan sluta prestera.

Föreläsningen ger en inblick i högpresterarens ibland bisarra vägval och levererar ett antal sanningar Christopher hade behövt höra för att undvika kollaps. Dessutom bjuds det på ett presterar-jeopardy.

Välkommen på en inspirerande föreläsning med Christopher!