fbpx

Vad är ett co-working space? 

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Till skillnad från traditionella kontor är syftet med ett co-working space att föra företag samman och låta gemenskap stå i centrum. Många som söker sig till co-working space (även kallat co-office) ser ett värde i att dagligen möta grannkollegor.

Att få möjlighet att skapa ett större nätverk av samarbetspartners och vänner är betryggande och utvecklande för många. Det inger en känsla av samhörighet på sin arbetsplats och göra jobbvardagen till något mer än att bara ta sin väska och åka till arbetet.

Vad är skillnaden på co-working och kontorshotell? 

Det är vanligt att använda orden co-working och kontorshotell och anta att de är samma sak. Det stämmer att betydelsen inte är långt ifrån varandra. Men ett kontorshotell syftar däremot mer till ett ställe som erbjuder separata kontorsrum för företagen som hyr in sig hos dem. Medan ett co-working space är precis det som The Park representerar – ett community med medlemmar som uppskattar den öppna atmosfären företag emellan. De själva kan välja om de vill sitta mer fokuserat i sina kontorsrum eller vara en del av de dynamiska arbetslandskapen.

Vad kostar det? 

Priset för att hyra in sig på ett co-office varierar beroende på vilket ställe du väljer. Priserna tenderar att öka ju längre in mot Stockholms innerstad du söker dig. I slutändan blir det oftast en förhandling mellan dig och co-working spacets rådgivare som finns där för att hjälpa dig skräddarsy ditt val av kontorsplats.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !