Inspiration Breakfast @ The Park – Anna Kinberg Batra – 12/12-19

VAR: The Park Södra, Magnus Ladulåsgatan 3
NÄR: Torsdag 12/12
TID: Frukost 07:30-08:00
SHOWSTART: 08:00

Att vara partiledare är speciellt på många sätt, särskilt när det uppstår nya utmaningar i den allt mer globaliserade värld vi verkar i och i det aktuella politiska läget som råder. Anna berättar om hur det är att leda i externa omvärldsförändringar, hur organisationer påverkas av det digitala dyget-runt-samhället och vikten av att bryta norm och olika måttstockar för män och kvinnor. 


Hon föreläser med självdistans, skärpa och koppling till aktuella samhällsförändringar om ledarskap under oklara förutsättningar. Erfarenheterna och slutsatserna Anna Kinberg Batra har med sig efter sin tid som partiledare är användbara för andra företag, organisationer, ledare och medarbetare. 

Missa in en otroligt inspirerande föreläsning av Kinberg Batra på The Park Södra. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.