fbpx

Fira coworking tillsammans med oss!

Vi firar Internationella Coworkingdagen genom att alla den 9 augusti är välkomna att prova på The Park utan kostnad! Kom in, göm dig från regnet och prata med vårt service desk för ett dagspass. Njut av vårt hembryggda kaffe och gör dig bekväm i våra kontor!

Den 9 augusti är det Internationella Coworkindagen! Att människor väljer att jobba tillsammans på samma plats istället för ensamma finns det många skäl till. Vi blir till exempel mer effektiva när vi arbetar med andra fokuserade individer och genom att arbeta nära andra människor skapar det också möjligheter för att nätverka, lära av varandra och dela idéer. 

Dessutom blir det inte lika ensamt. Att jobba tillsammans med andra ger en känsla av gemenskap. Vi kan prata med andra, dela skratt, få stöd när det behövs och få sällskap vid våran tisdagsfika, fredagsfrukost eller events! 

Vi vill att fler människor ska få ta del av den mängd fördelar som det innebär att arbeta i ett coworking space. Imorgon firar vi Internationella Coworkingdagen genom att alla den 9 augusti är välkomna att prova på The Park utan kostnad! 

Vi ses!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !