fbpx

Walk & Talk främjar nätverkande

Att möta nya människor och skapa ett starkt etablerat nätverk är något som The Park vill underlätta för alla våra medlemmar. Vikten av gemenskap och social interaktion är något vi tror på, och anordnar därmed varje onsdag Walk & Talk!

bakgrund om internationella vänskapsdagen

2011 instiftades Internationella vänskapsdagen av FN:s generalförsamling i syfte att främja vänskap och relationer mellan människor som kan inspirera till bland annat samarbete. För att fira Internationella vänskapsdagen uppmanar FN länder olika samhällsgrupper att anordna evenemang och aktiviteter som främjar dialog mellan olika människor.

walk & talk på the park

Klockan 11:45 träffas vi vid Service Desk där vår Mood Manager kommer att kicka igång aktiviteten genom att ge er ett tema för dagen. Du kommer att dela en (20-30) minuters promenad med din utvalda partner och ha möjlighet att prata och reflektera tillsammans om dagens tema, eller om ett ämne eller utmaning som ni väljer. Senast kl. 12.15 är ni tillbaka i bistron, med nya insikter, färdigheter och kontakter, redo för en god lunch och för att fortsätta er arbetsdag! 

Denna aktivitet ger dig och er möjlighet att komma ut i naturen, samtidigt som du har chansen att träffa nya människor och möjligtvis skapa nya, meningsfulla relationer och kontakter. 

Kom och gå med oss, och låt oss tillsammans skapa en gemenskap där vi stödjer varandra och njuter av varandras sällskap. Vi ser fram emot att träffa dig där!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !