fbpx

Rusning till myflows kickoff

I augusti rivstartar myflow hösten genom att genomföra 2 kickoffs här på The Park med temat: “Paketera och sälj som din kund köper”. Det är ett tillfälle för konsulter, coacher och entreprenörer att träffas, nätverka och dela kunskap.

Vid starten av pandemin 2020 väcktes idén till det som senare skulle bli myflow. Den digitala plattformen skapades som ett sätt att förenkla möjligheten att söka och sprida gemensam kunskap digitalt. myflow är utvecklat för småbolag och egenföretagare för att öka lönsamheten och underlätta i verksamhet. Företag, organisationer och privatpersoner kan idag alla nyttja detta digitala affärssystem som sammankopplar människor och gör det enklare att ta del av varandras erfarenheter och expertis.

Ett starkt nätverk påverkar både välbefinnande och ekonomi. Ju generösare nätverk man har, desto bättre mår man. Det är därför vi är på The Park. Många av myflows experter sitter här, eller borde sitta här! Dessutom upplever alla på myflow värdet av The Parks studioteknik genom oss.

Deras senaste event, “The Power of Learning”, tidigare i år lockade över 5000 deltagare och tittare. “Paketera och sälj som din kund köper” kan upplevas både The Park Södra och livestreamat digitalt från vår studio. Syftet är att ge konkreta verktyg för att hjälpa människor att jobba smartare och samtidigt få bättre resultat. Talare som Robert Bloom, Anna Forsberg och Oscar Valentin kommer att vägleda deltagarna under dessa händelserika och lärorika dagar. 

Anna Forsberg. Foto: Ronja Sundström / The Park

På grund av det höga intresset kommer myflow även att hålla ett extra event på The Park Marievik den 28 augusti. Boka in dig och var med och skapa nya kontakter, idéer och kunskap för att planera och effektivisera höstens strategi! Har du inte möjlighet att vara med så kom hit och mingla den 25 augusti 16:00 i vår bistro på The Park Södra!

Precis som myflow så värderar vi nätverkande här på The Park. Vi främjar samarbete mellan människor genom att medlemmar jobbar under samma tak och delar sina erfarenheter. “Kollektiv intelligens” är ett begrepp som Anna använder för att beskriva myflows digitala affärssystem vilket sätter fingret på det värde som går att finna när likasinnade människor och entreprenörer samlas. 

Vi på The Park är därmed stolta att ha Anna, myflow och deras experter hos oss!

Vi ses den 25 och 28 augusti!

Anmäl dig HÄR

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !