fbpx

Samtal med Ledande Företagsaktörer: Fredrik Lundström och Katarina Dalunde Delar Insikter vid Eget Företag STHLM

Sedan 2001 har Eget Företag varit en pålitlig resurs online, med en lång historia av att stödja entreprenörer genom kunskapshöjande seminarier. I år har de tagit ett stort steg framåt med Eget Företag STHLM – en fysisk mötesplats som förra veckan hade premiär!

Mässan på The Park Södra samlade passionerade individer från olika branscher och erbjöd en dag fylld med värdefullt nätverkande. Inspirerande föreläsningar, spännande utställningar och givande workshops öppnade dörrar till nya idéer och affärsmöjligheter.

Fredrik Lundström, som inte bara är arrangör för Eget Företag STHLM, utan även företagsrådgivare, utbildare och konsult, arbetar aktivt med att skapa partnerskap och samarbeten inom näringslivet och organisationer. 

Katarina Dalunde Eriksson är anställd hos Movestic Liv & Pension. Hon är också CMO (Chief Marketing Officer) och medgrundare av Thermaiscan, där hon har fokuserat på att förbättra förebyggande och tidig upptäckt av bröstcancer med hjälp av AI!

Vi fick chansen att fånga några ord!

Vill du också styra event? 

Det här eventet gjordes möjligt med hjälp av The Parks Bistro. Du kan läsa mer om The Parks studiofaciliteter på https://thepark.se/studios/

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !