fbpx

The Park

The Park Södra öppnades i mars 2019 men redan under hösten 2018 klev IKEA in i etableringsprojektet som total inredare och leverantör av vår nya arbetsplats. Inte nog med att de är riktiga stjärnor och riktigt grymma på vad de gör, de har nu även utsetts till Sveriges mest hållbara företag av svenska konsumenter!

Det är 2019 års Sustainable Brand Index som utsett IKEA till det mest hållbara företaget och eftersom vi på The Park värnar om både människa och miljö är vi så himla stolta över att ha en hel arbetsplats och ett café som inretts tillsammans med IKEA. Enligt Sustainable Brand Index tycker konsumenter att IKEA är bäst inom hållbarhet när det kommer till material, kvalitet och livslängd på produkterna – och vi kan inte annat än hålla med!

Dessutom säger IKEA om The Park;

– Vi är glada att The Park valde att arbeta med oss på IKEA, där vi genom våra skräddarsydda helhetslösningar gemensamt gjorde vision till verklighet för att bidra till en bättre vardag för de många människorna, säger Miki Tabakovic, försäljningschef på IKEA Business i Sverige.

Stort grattis till IKEA och även till oss!

Läs mer här!

Vill du ta en titt på The Park och se hur vi har det?


Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !