fbpx

Säg hej till våra nya Mood Managers Alma och Emma!

Det har blivit hög tid att presentera våra senaste två stjärnskott i The Park-familjen.

Under sommaren så sker ofta mycket förändring och så är även fallet för oss här på The Park. Vi är otroligt glada att välkomna våra två nya Mood Managers Alma & Emma. Alma kör på The Park Haga medan Emma håller koll på The Park Södra. De befinner sig vid respektive Service Desk och har en viktig roll i att ta hand om våra medlemmar och sköta den dagliga driften.

bild på 2 personer med en bakgrund där folk festar

Deras härliga energi bidrar till en underbar stämning på våra anläggningar och vi kunde inte vara nöjdare med våra senaste tillskott till The Park-familjen. 

Först ut är Emma Nilsson från The Park Södra, som bland annat känner att “det är som att jag har 1000 nya vänner och kollegor”. Emma säger också att hennes ansvar är att ta hand om alla medlemmar och att se till att alla har det bra och trivs här på The Park. 

Alma Lodin som börjar som Mood Manager på The Park Haga nämner bland annat att det känns som att hon är “en blandning av office manager, värdinna, hovmästare och administratör”. 

Gemensamma tankar från båda är det goda bemötandet de upplever från medlemmarna på The Park. Samt hur roligt det är att möta medlemmar från alla möjliga branscher dagligen, och att den mixen gör att varje dag känns spännande. 

Lär känna våra nya Mood Managers i intervjuerna nedan.

Intervju med Alma Lodin: 

Hej Alma, kan du berätta lite kort om vad du gör här på The Park?

Jag började bara den här veckan! Snabba puckar!  Rollen är en blandning av office manager, värdinna, hovmästare & administratör. Jag ser till att medlemmarna få det dem vill ha. Lyssna och få deras mood på topp! 

Alma Lodin

Vad är dina första intryck av The Park?

Jag bor nära Södra och kollat in The Park Södra. Fokuserar på communityn. Möjligheterna att bygga kontakter. Du kan hitta allt och alla typer, det är väldigt diversifierat. Alla har varit supertrevliga mot mig! 

Alma Lodin

Emma Nilsson intervju: 

Hej Emma, kan du berätta lite kort om vad du gör här på The Park? 

Jag är Mood Manager och tar hand om alla medlemmar. Min roll är att få alla att ha det bra och trivas här på The Park. Jag är social och inkluderande och vill att alla medlemmar ska ha en bra känsla när de kommer hit.

Emma Nilsson

Vad är dina första intryck av The Park?

Känns familjärt. Jag får en bra feeling, alla kommer överens, och det inte så fyrkantig. The Park är en avslappnad miljö. Alla medlemmar har välkomnat mig så det känns som att jag har 1000 nya vänner och kollegor. 

Emma Nilsson

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !