fbpx

Ashoka Nordic – Förändringsarbete genom socialt entreprenörskap

Vilka är Ashoka Nordic?

Ashoka Nordic arbetar med att identifiera och supporta världens ledande sociala entreprenörer. Rent konkret så innebär det att de lär sig från mönstren i deras sociala innovationer och mobiliserar detta i en global rörelse som omfamnar dessa nya ramverk för att bygga en bättre värld enligt deras värdeord att alla har förändringsledarskap inom sig. 

Detta menar Ashoka Nordic är nyckeln till att få till en positiv förändring i samhället. Ge en röst till unga och drivna människor som behöver få en plattform, och det är här Ashoka Nordic kommer in och stöttar med sitt kontaktnätverk. Målet är att hitta nya lösningar för att förändra gamla strukturer och möjliggöra förändring på riktigt. 

Photo credit: Part of the Ashoka Nordic team based in Stockholm

“Vi på Ashoka Nordic föreställer oss en värld där alla har förändringsledarskap inom sig. En värld där alla har en vilja att bidra till en positiv förändring”

Celia Sánchez-Valladares, kommunikations- och samarbetskoordinator.

De känner att deras val av The Park är helt rätt och kopplar det till att det finns likasinnade organisationer här som delar deras värderingar och vill bidra till att skapa en bättre värld. 

“Vi känner att detta är ett kreativt coworking space med likasinnade organisationer som delar våra värderingar och som vill bidra till att göra världen en bättre plats“

Celia Sánchez-Valladares, kommunikations- och samarbetskoordinator.

Vi på The Park är glada över att Ashoka Nordic valt att placera sin svenska bas här hos oss. 

Är du också intresserad av att sitta i ett coworking space? Tveka då inte att höra av dig till våra trevliga rådgivare på The Park så återkommer de till dig inom kort.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !