fbpx

Lediga rum

Ett eget kontorsrum på The Park passar både stora och små företag. Oavsett om ni är ett mindre eller större team så hittar vi det perfekta rummet för er. Här får ni det bästa av två världar: ert egna space där ni bor in er samtidigt som ni blir en del av vårt härliga Community och tar del av alla fördelar som kommer med coworking. Frigör er tid från kontorsunderhåll och fokusera 100% på det som är viktigt för er verksamhet.

 

Vi frågade Krister, VD på Affärsfakta som sitter i ett kontor på The Park Marievik, hur det kommer sig att de valde kontor på The Park, samt varför han skulle rekommendera The Park till andra. 

Sedan 2002 har vi bedrivit företaget i Liljeholmen / Marieviks området. Det förklaras med att här finns allt som en företagare och medarbetare kan begära. Fantastiska kommunala kommunikationer 10 minuter från centrala Stockholm, Flygbussarna, gott om parkeringsplatser, restauranger och allt man annat kan tänkas behöva bara några minuters gångavstånd i Liljeholmens galleria. Detta samtidigt i direktanslutning till stadens brus i Hornstull och den stora kajen mot Mälaren och Årstaviken som erbjuder möjlighet till fina promenerar runt i natursköna omgivningar. När The Park etablerades i området var det ett självklart val för oss att söka oss dit. Vi valde Community konceptet för att vi bedömer att det verkligen ligger rätt i tiden. Detta bland annat med hänsyn till de snabba förändringar som kan ske på marknaden och i omvärlden och som de flesta företag har behov av att snabbt kunna ställa om och anpassa sig till."

Krister Affärsfakta

Vi besökte och utvärderade ett flertal olika alternativa företag som erbjuder co-working tjänster. Vi fastnade för The Park dels på grund av den för oss suveräna geografiska placeringen i Marievik. Men särskilt för den mycket välkomnande, professionella och härligt vänliga atmosfär som genomsyrar hela The Parks koncept. Vi uppskattar mycket deras inlyssnande, flexibla och lösningsorienterade inställning."

The Park har närmare 100 kontorsrum i olika storlekar fördelat på våra olika anläggningar i Stockholm! Rummen är populära både bland småföretagare som vill ha lite lugn och ro och bygga sin egen kultur i mitten av ett dynamiskt community och samtidigt få all den service som ingår. Vi har också många av de lite större företagen hos oss som kompletterar ett eget rum med flex- eller loungeplatser för en flexibel och dynamisk lösning i det nya arbetslivet.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !