fbpx

Elvira Från Båstad Yrkeshögskola skapar digital content på The Park

Elvira, studerande vid Båstad Yrkeshögskola, närmar sig sin examen som koordinator inom besöksnäringen. Hon befinner sig för närvarande på sin sista marknadsföringspraktik på The Park, där fokus har legat på sociala medier, särskilt LinkedIn. Nu vänder hon sitt öga mot TikTok för att skapa rörligt innehåll och expandera The Parks närvaro.

The Parks avslappnade atmosfär och höga tak har matchat Elviras kreativa energi. Hennes arbete har redan satt avtryck bland de många kreativa själarna på platsen. För Elvira är framtiden på The Park en möjlighet att fortsätta utforska sin passion för sociala medier och växa både yrkesmässigt och personligt.

Genom att addera TikTok till marknadsföringsstrategin visar The Park inte bara engagemang för innovation utan också för att nå en bredare och yngre publik. Elviras närvaro på The Park blir därmed inte bara en berikning för henne själv utan också för företaget, som kan dra nytta av hennes insikter och kreativa infall.

Elviras resa på The Park är bara början, och hennes bidrag kommer förmodligen forma inte bara hennes framtid utan också besöksnäringens och marknadsföringens landskap på denna pulserande plats.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !