fbpx

The Parks teknik gjorde det möjligt!

Från v. Oscar Valentin, Robert Bloom & Anna Forsberg

Tech-plattformen myflow har under ett och ett halvt år samarbetat med The Park både för stora digitala event, hybridsändningar och fysiska möten. I deras senaste event “Paketera och sälj som din kund köper” så användes vår studio för att möjligöra både digital och fysisk närvaro!

myflow är en digital plattform och är skapat för småföretag och egenföretagare. Syftet är att koppla samman privatpersoner, företag och organisationer för att dela erfarenheter och expertis och därmed förenkla deras verksamhet samtidigt som de ökar lönsamheten.

Robert Bloom, Anna Forsberg och Oscar Valentin var programledare för myflows arrangemang i augusti i form av en hybrid Kickoff för sina expertföretag. Eventet skedde live i The Parks Studio Engine och direktsändes för deltagare över hela landet. De utnyttjade innovativa lösningar som underlättade både på plats och för tittarna online.

Vi är extremt imponerade över The Parks studioteknik och team. Proffsigt och i alla led perfekt genomfört. De som var fysiskt på plats fick också uppleva anläggningens event- och konferensservice både vad gäller välkomnande, lokalen, maten och de kände sig också välkomna tillbaka till The Park.

myflow fortsätter att arrangera konferenser och event i samarbete med The Park i höst. I oktober arrangerar de det digitala eventet “The Power of Learning” från vår studio på The Park Södra. Flera framgångrika entreprenörer kommer att dela värdefulla kunskaper och praktiska erfarenheter som tittarna kommer att ta del av. 

Studio med hybridlösningar

I vår studio erbjuder vi arrangörer möjligheten att skapa live-sändningar och inspelningar med gäster, oavsett om de är på plats, online eller i en hybridlösning som inkluderar alla samtidigt. Arrangörerna har förmågan att visa presentationer, filmer och grafiskt material samtidigt som de interagerar med sin publik.

Studio Engine på The Park Södra

Oavsett syfte med din inspelning kan vi förse er med en möblerad studio fullt utrustad med de verktyg som krävs för att få er bästa studioupplevelse. Studion rymmer upp till 100 personer i publiken med flexibla scenlösningar där stående, sittande eller skräddarsydda alternativ för att passa ditt evenemangs behov. 

Vårt produktions-team jobbar tätt med dig för att säkerställa att ditt evenemang blir en framgång! Oavsett om det är en inspelning eller en livesändning, har vi den tekniska expertisen och utrustningen för att göra ditt event skräddarsytt efter dina behov.

Läs mer och boka visning i vår Studio Engine här!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !