fbpx

Kickstarta 2023 med Caxton Njuki

Välkommen att kickstarta 2023 med en superboost tillsammans med NyföretagarCentrum och Caxton Njuki på The Park Södra den 17 januari kl 17:00.

Med ledorden engagemang, motivation och utveckling driver Caxton Njuki en verksamhet med fokus att hjälpa individen, gruppen eller organisationen att nå sin fulla potential. Han har en bakgrund som flykting från Uganda och en spännande historia som lett honom till att vara en av Sveriges vassaste inspiratörer.

2021 utsågs Caxton till “Global Mentor of the year” han blev världsmästare i mentorskap i en konkurrens med 45 andra länder och 6 kontinenter. Han talar fem språk, är elittränare inom flera idrotter, både fysiskt eller mentalt.

Caxton är också ett styrelseproffs med uppdrag allt från svenska regeringen till ‘Värdehuset’ som aktivt jobbar för att skapa en meningsfull fritid för ungdomar. Sammanlagt har han 7 stycken olika styrelseuppdrag och tre uppdrag där han är rådgivare. Han är en eftertraktad föreläsare och utbildare inom ledarskap & kommunikation.

Under kvällen kommer Caxton att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet kring att nå sina mål och skapa sin egen verklighet. I detta event kommer du även att få en förståelse för hur det egna ledarskapet är ett av de viktigaste redskapen för att nå sina uppsatta mål.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !