fbpx

Eget Företag STHLM, Mötesplatsen för företagare som vill ta sitt företag till nästa nivå

Vi är glada att kunna presentera ett event som äger rum i samarbete med Eget Företag STHLM på The Park Södra. Eget Företag STHLM är en plattform där du kan utforska nya affärsmöjligheter och bygga värdefulla relationer! 

Eget Företag STHLM erbjuder en eftermiddag och kväll med utställning, föreläsningar och workshops av högsta kvalitet som öppnar upp för nya idéer och verktyg för att ta ditt företag till nästa nivå. 

Det blir en spännande kick-off där ett stort antal utställare kommer att samlas för att dela med sig av sina unika tjänster, produkter och idéer. Besökare kommer att kunna interagera direkt med experter inom olika branscher och hitta de bästa lösningarna för sitt företag samt lyssna på branschledare och experter som delar med sig av sina insikter och erfarenheter. Dessa föreläsningar och workshops är ett utmärkt tillfälle att fördjupa kunskap och samla inspiration! 

Värdefullt mingel 

När dagen går över i kväll sker en efterföljande afterwork med bland annat DJ och mycket mer. Det skapar ett tillfälle att nätverka med både utställare och andra besökare. Njut av trevlig underhållning och gott sällskap i en avslappnad miljö samtidigt som nya samarbeten kan ta form.

På The Park Södra delar vi Eget Företag STHLM:s målsättning att stödja och främja företagande. Vi tror starkt på att dela kunskap och skapa nätverk som centrala komponenter för att stödja individuell, team- och företagsmässig tillväxt och utveckling. Vårt mål är att erbjuda en miljö som möjliggör framgång för alla som deltar.  Vi ser fram emot att  tillsammans skapa en meningsfull och givande dag!

Anmäl dig till Eget Företag STHLM här!

Vill du också styra event? 

Den här föreläsningen gjordes möjlig med hjälp av The Parks Bistro. Du kan läsa mer om The Parks studiofaciliteter på https://thepark.se/studios/.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !