fbpx

Bokrelease för “Collaborate For Real!”

Igår hölls en bokrelease här på The Park Södra, för boken “Collaborate For Real!” skriven av bland annat Roger Sjögren, Anna Gullstrand och Åsa Norell. Vi passade på att ställa några frågor till Roger innan releasen drog igång med snittar och bubbel! 

Författarna menar att vi tillbringar en tredjedel av vårt liv på jobbet och att endast 15% av anställda är engagerade på sin arbetsplats världen över. Deras team bildades därmed med ett gemensamt mål – att omforma organisationer inifrån, samarbeta och skapa en serie böcker som utforskar hur man frigör den fulla potentialen hos team och individer!

 

Roger Sjögren svarade på några av våra frågor! 

Vad handlar boken om?

Samverkan, samarbete, ledarskap, gruppers utveckling, självledarskap, med andra ord flera olika dimensioner av samarbete.

Hur kommer det sig att ni är flera olika författare i boken?

I och med att boken handlar om samarbete så ville vi göra en bok som skapades genom samarbete. Så jag, Anna och Åsa är tillsammans koordinatörer för att få boken att hända. 

Vart kommer idéen till boken ifrån?

Den kommer sig från att ca 70% av världens befolkning som har jobb går till sina jobb och inte känner speciellt mycket engagemang eller motivation. Vi ville då skapa en bok som skulle kunna inspirera till att öka chanserna till att känna glädje i att gå till jobbet. Det är bakgrunden till boken. Vi hade en kickstarterkampanj där vi samlade in lite över en halv miljon för att få boken gjord.

Vad jobbar du med?

Ledarskapsutveckling, organisationsutveckling, skrivutveckling och de som har varit med och samverkat kring boken jobbar med dessa frågor.

Har du någonting du vill säga om bokreleasen här på The Park ikväll?

Jag vill säga tack till alla som har samverkat i att ta fram boken, och ett firande i och med att det varit ett ideellt projekt och ingen i princip fått betalt utan man har ställt upp gratis för att ta fram boken. Jag vill även tacka alla som gett pengar och stöd till projektet! 

Vi på The Park tackar för att ni ville hålla bokreleasen hos oss och önskar er stort lycka till med lanseringen! 

Läs mer på deras hemsida här!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !