fbpx

Arbetsplatsen där vi lär

När myflow – online learning sökte en partner i Stockholm både för fysisk plats att mötas och arbeta, och tillgång till teknik för digital verksamhet – då var valet naturligt att etablera ett samarbete med The Park.

På fredag sänder myflow sin konferens The Power of Learning från The Park Södras stora studio Engine. På gästlistan finns såklart alla The Parks medlemmar, såväl som mängder av företag, organisationer, kommuner och egenföretagare runt om i landet.

“Vid mitt första möte med The Parks VD Helena Rex fann vi snart att våra värdegrunder som företag ligger väldigt nära varandra. Vi tror på människor som tror på människor,” säger Anna Forsberg, en av myflows grundare som också arbetar på plats från The Park. myflow har sitt huvudkontor i Göteborg. 

“En lärande kultur, eller som The Park säger ‘Growing Together’, är nyckel till tillväxt, hälsa i arbetslivet och innovation i både det lilla och det stora. Med digitalt stöd för lärandet kombinerat med möten och dialog med andra där vi kan kopiera varandras framgångar – ja då bidrar vi faktiskt till ett bättre och mer hållbart arbetsliv,” säger Anna som är mycket glad över samarbetet med The Park.

Anna Forsberg är en av grundarna av myflow. Foto: Ewa Malmsten Nordell

Medverkar under The Power of Learning gör Mikael Ahlström, grundare av The Park, mångsidig entreprenör och internationell föreläsare inom digital transformation, i sällskap av Anna Carlsson (digitaliseringscoach och utbildare inom HR), Anna Tebelius Bodin (folkbildare om hjärnan) och Matti Olofsson (entreprenör inom lärandeprocesser). The Park sänder också konferensen på alla sina anläggningar där medlemmar kan lyssna och reflektera tillsammans. Growing Together.

Kickstarta en lärande kultur på ditt företag

Behåll talanger, bygg konkurenskraft och nå tillväxtsmålen på The Power of Learning den 11 November.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !