fbpx

Möt våra Medlemmar – Paperworker

Marcus Stade och Erik Petterson från Paperworker har sitt kontor på The Park Sjöstaden. Foto: Lisa Söderström / The Park

Lär känna Marcus och Erik, två av våra medlemmar på The Park Sjöstaden i Goodbye Kansas ‘The House of Wonders’. Tillsammans har de utvecklat appen Paperworker– appen som gör företagsekonomi förståeligt.

 

Vad gör ni på Paperworker? Hur började er resa?

Paperworkers resa började med en resa. Specifikt så var det Erik som ville segla jorden runt, och frågade sin revisor hur länge han kunde vara ledig innan hans enmansbolag får slut på pengar. Efter många frustrerande samtal som bara slutade i oläsbara balansrapporter så gjorde Erik vad Erik gör bäst – en app som svarade på frågan.

Efter några versioner och en havererad jorden runt-seglats insåg Erik att han var något på spåret med appen, och där kom Marcus med i bilden. Tillsammans tog vi konceptet vidare och så föddes Paperworker – appen för dig som driver företag.

Hur kommer det sig att ni hamnade på just The Park Sjöstaden?

Vi båda var rätt trötta på att sitta hemma och jobba, och kände att vi ville ha en plats man ville gå till även en slaskig vinterdag. Vi har letat ett kontor ganska länge, och försökt hitta något där det liksom andas kreativitet i huset, att det inte bara är en plats för oss att gå till jobbet utan också någonting man kan bli inspirerad av. Den hittade vi helt klart här. Förutom Goodbye Kansas som har sina spel- och filmprojekt så finns det grafiska designers, livestreamers, reklamare – alla bidrar till en härligt kreativ atmosfär!


Har ni upptäckt någon oväntad fördel med att sitta i Sjöstaden?

Runt hörnet på en bakgata finns en skön liten salladsbar som har en mycket trevlig fredags-AW med livejazz och god öl. Väldigt otippat, men mycket uppskattat!


Vad skulle ni säga till någon som funderar på att flytta hit?

Fundera inte så mycket – kör ba’ kör!

Upplev The House of Wonder - After Work på The Park Sjöstaden

Blocka kalendern den 10 November för vår AW med Extended Reality tema, tillsammans med Goodbye Kansas. Upplev en kväll med spännande teknik och lär av branchens bästa!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !