friend of the park

bli friend of the park och få En gratis fika 10% på allt Gå före i kön  Generösa erbjudanden Spännande inbjudningar Månatliga After Works

Upptäck förmånerna med The Park Bistro-appen och spara 10% direkt på dina köp. Njut av friheten att förbeställa och enkelt gå före i kön eller sätt dig vid ett bord och låt maten komma till dig. Med appen får du också exklusiva erbjudanden och personliga inbjudningar till våra events. Ladda ner appen helt gratis och så bjuder vi på en fika! Välkommen som Friend of The Park!
Vi ses på The Park Bistro, vid Södra Station på Magnus Ladulåsgatan 1. 

Konferenslokaler i Stockholm

Konferenslokaler Event Mötesrum    Hybridlösningar Catering Företagsevent After Work Födelsedagsfest Mässa Workshop Föreläsning Livesändning Hybridstämma Jubileumsmiddag Hackathon Release Party

Anordnar en konferens, firmafest, livesänd debatt eller möhippa så hjälper vi dig att hitta en lokal som passar perfekt för dina behov. Hitta rätt plats bland moderna mötesrum, studios och eventytor inne- och utomhus för upp till 200 personer.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra mötesrum. Vi skickar gärna en offert eller bjuder in till en visning!

Bli Friend of The Park idag helt gratis!

Bli en Friend of The Park och få:

  • En gratis fika

  • 10% på allt du beställer i appen

  • Gå före i kön och få maten till bordet

  • Generösa erbjudanden

  • Spännande inbjudningar till events

  • Månatliga After Works och mingel

The Park är mer än ett coworking space, vi är ett community som vi nu öppnar upp för dig som gillar att hänga i vårt café, äta lunch hos oss och komma på våra olika events i Bistron oavsett om det är en soft jazzkväll, musikquiz, en kul improvisationsteater eller din favorit DJ som spelar en lördagskväll. Att bli Friend of The Park är helt gratis så ladda ner appen idag och börja njut av rabatter, erbjudanden och härliga events i The Park Bistro!

Se våra events här!  

Hundratals Events!

 

The Park arrangerar hundratals spännande event och seminarier för vårt community. Vår kalender är fylld med allt från avslappnade mingel och inspirerande walk and talks till givande frukostmöten och livliga after works. Vi erbjuder också en mängd utbildningar inom områden som life science, politik och tech, skräddarsydda för utvecklare, grundare och innovatörer med flera. Välkommen att delta och ta del av vårt engagerande eventprogram!

Se våra events här!  

Ta en titt i the park bistro!

Vad VÅRA MEDLEMMAR säger om oss

“The Park är inte bara ett kontorshotell. Det är mitt andra hem. Här sitter jag och mina kollegor på STHLM Retail Staff tillsammans med massvis av sköna människor. Vi får all service vi kan tänkas behöva. The Park´s Mood Managers stöttar oss på plats i vår vardag. Love It.”
Jonas Kronlund​
VD, Sthlm Retail Staff
5/5
“Kan varmt rekommendera The Park. Servicen och lokalerna är toppen men framför allt ger det bra möjligheter till nätverkande och samarbeten. Jag har idag samarbeten med tre ”The Park” bolag och jag har hittat en ny partner där vi gemensamt bildat två nya bolag.”
Erik Linton​
VD, Real Estate Academy
5/5
“The Park gör det lilla företaget till ett storföretag! Här finns det stora företagets fördelar med det lilla företagets familjära känsla. Vi hade egna lokaler och var lite skeptiska till att dela lokaler med andra. Sedan vi flyttat in hos The Park kan vi inte förstå varför vi inte flyttat in här tidigare.”
Robin Berglund
VD, Impressive Relations
5/5

prenumerera PÅ VÅRT NYHETSBREV

Bli Friend of The Park idag helt gratis!