fbpx

Jobbentrén nya medlemmar

 
– hjälper företag att hitta nyanlända talanger och ser till att anställningen fungerar.
 
41 nyanlända talanger har fått jobb via oss på 22 olika företag, sedan starten hösten 2016.  Jobbentréns mål under 2018 är att hjälpa företag att hitta minst lika många nyanlända talanger.
 
För att hitta nyanlända talanger arbetar Jobbentrén uppsökande. Vi åker ut och intervjuar på skolor och boenden för nyanlända. Sedan gör Jobbentrén urvalet åt er genom att intervjua i flera steg. Vi gör noggranna matchningar, oavsett om du ska anställa en diskare eller ekonomiassistent. Det är för att du ska få träffa de nyanlända talangerna som passar bäst på just ditt företag.
 
Efter lyckad rekrytering, följer vi upp för att se till att anställningen fungerar. Den nyanställde får en coach på Jobbentrén. Coachen finns som bollplank för utmaningar och möjligheter – både på jobbet och privat. Jobbentrén följer även upp med dig som arbetsgivare – för att se till att allt rullar på fint och fungerar som det ska. Målet är lyckade anställningar.
 
Det är lönsamt att anställa via Jobbentrén. Du får lägre personalkostnader via ersättning från Arbetsförmedlingen. Dessutom är du med och bidrar till integration.
 
Jobbentrén är experter inom service – restaurang, hotell och handel – men arbetar även mot andra branscher. Vi är ett socialt företag vars huvudsakliga mål att skapa en mer inkluderande arbetsmarknad. Eventuell vinst går till utveckling och expansion av bolaget.
Hemsida

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !