fbpx

Bea checkar in som ny restaurangchef i cafét

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Som ni säkert redan märkt har vi fått en ny restaurangchef nere i cafét i underbara Beatrice Kraft (Bea). Hon kom in som en virvelvind och tog våra gäster med storm, vi säger varmt välkommen och hoppas hon kommer trivas här. Förutom att driva cafét kommer hon också se till att våra besökare får ett härligt bemötande och hjälp med att checka in.

Sen Bea tog över som restaurangchef på Park Café har ingen dag varit den andra lik. Ena morgonen står hon och doppar energibars i mörk choklad, andra dagen har hon bullat upp med fantastiska bullar och croissanter. Hennes impulsivitet och energi smittar av sig i lokalen och vi är så glada att ha henne hos oss.

Bea har tidigare jobbat på Vetekatten och har med tiden utvecklat en kräsen smakpalett och ett professionellt servicetänk. Med hennes uppfinningsrikedom och kreativa ådra ser vi fram emot ett café fyllt med färska bakelser och hälsosamma mellanmål.

På bild ser vi henne med sin fantastiska mamma Catrine Sundkvist som fortsätter att ansvara för köket och alla välsmakande skapelser som alltid toppas med en gnutta omtanke.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !