fbpx

Är du vår nya mötesbokare på The Park?

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Är du vår nya mötesbokare för The Park?” font_container=”tag:h3|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]The Park Co-Working Space söker nu dig som vill vara vår röst till nya potentiella medlemmar och konferensgäster. Din roll blir att i hög takt boka möten och visningar till våra tre olika lokaler i centrala Stockholm. Du kommer även ansvara för att ta emot förfrågningar via vår chat.

Vem är du?

Vi söker dig som jobbat med telefonförsäljning eller mötesbokning i någon form sedan tidigare och gärna gentemot företag. Vi tror att du är en positiv, driven och social person som gillar resultat och har vanan inne att jobba i ett högt tempo och vara trygg och orädd både i kalla samtal och löpande uppföljningar.

Anställning: Hel– eller deltid

Arbetsplats: Från kontoret i Stockholm men även möjligt på distans.

Tillträde: Omgående

Ansökan

Ansökan sker enligt länk. Intervjuer och urval sker löpande, skicka gärna din ansökan så snart som möjligt dock innan 15 november. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Teamet på The Park


Vilka är vi? 

The Park är en av aktörerna i den växande co-working branschen som det talas och skrivs mycket om och som är ett intressant och attraktivt alternativ till traditionellt kontor. Många vi ringer blir intresserade av att höra mer om oss och kommer gärna på ett möte eller en visning.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][tek_button button_text=”Ansök nu” button_style=”tt_primary_button” button_color_scheme=”btn_primary_color” button_hover_state=”” button_icon_bool=”no” button_link=”url:https%3A%2F%2Femp.jobylon.com%2Fjobs%2F66954-the-park-the-park-soker-social-och-driven-motesbokare%2F|title:Ans%C3%B6k%20h%C3%A4r!||” button_position=”button-center”][/vc_column][/vc_row]

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !