fbpx

Nya kompisbyrån lanserar Integrationslöftet

På The Park tror vi på att stärka våra medlemmar och ge dem möjligheter att påverka samhället positivt. Därför är vi glada över att kunna meddela att vår medlem Nya Kompisbyrån lanserar en spännande spetsutbildning i vår som heter Integrationslöftet. Detta initiativ syftar till att göra det möjligt för unga att aktivt delta i politiska samtal, påverka integrationspolitiken och forma Sveriges framtid.
Om du är mellan 18 och 25 år och brinner för integration är det här din chans att göra skillnad.

Läs vidare för att upptäcka mer om Integrationslöftet och hur du kan engagera dig.

Vad är projektet?

Integrationslöftet, är ett gratis utbildningsprogram utformat för att ge unga som vill veta mer om integrationsfrågor och strävar efter att ha en röst i politiken.
Snarare än att enbart fokusera på valdeltagande menar Nya Kompisbyrån att vår demokratis välmående också är beroende av allas förmåga att aktivt engagera sig i politiska diskussioner och forma politiska beslut. Genom att delta i Integrationslöftet får unga värdefull kunskap, verktyg och färdigheter som är nödvändiga för att bli en effektiv samhällsförändring inom integrationsområdet.

Hur fungerar det?

Programmet består av fem möten planerade till maj 2023. Under dessa sessioner får du en omfattande utbildning om integrationspolitik, levererad av både Nya Kompisbyråns experter och externa föreläsare med lång erfarenhet inom området. Dessa sessioner kommer att utrusta dig med nödvändiga insikter och förståelse för utmaningar och möjligheter relaterade till integration i Sverige.

Dessutom får deltagare i spetsutbildningen den unika möjligheten att samarbeta med meddeltagare för att utforma konkreta integrationspolitiska förslag. Dessa förslag, utarbetade gemensamt, kommer att presenteras för de politiska partierna i riksdagen hösten 2023. Denna plattform ger dig möjlighet att direkt påverka beslutsprocessen och förespråka en integrationspolitik som speglar ambitionerna och behoven hos yngre generation.

“Eftersom en majoritet av befolkningen upplever att de saknar möjlighet att föra fram sina åsikter till beslutsfattare blir det än viktigare att ge ungdomar en möjlighet att direkt påverka politiken. Jag är glad över att Nya Kompisbyrån genom Integrationslöftet kan erbjuda den möjligheten till deltagarna”,

Besök Nya Kompisbyrån här

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !