fbpx

Mastercard Lighthouse stöttar hållbara startups

Vincent Weir, Partner på Invenio Growth och del av Mastercard Lighthouse teamet, berättade historien bakom MASSIV-programmet. Foto: Lisa Söderström/ The Park.

Mastercard Lighthouse stöttar startups med hållbarhetsprofil

I förra veckan gästades The Park Haga av Mastercard Lighthouse Massiv, Mastercards startup & partnerskapsprogram, ett initiativ för att stötta och hjälpa startup bolag med fokus på hållbarhet och social impact i Norden och Baltikum växa globalt genom partnerskap. I Studio Workshop träffades för första gången de fem företagen Iginita, Dillali, EcoTree, Wanda och Klimate som deltar i höstens upplaga av  partnerskapsprogrammet MASSIV (Make And Scale Social Impact Vision). Under de kommande månaderna kommer deltagarna få möjlighet att växa genom stöd från experter och investerare samt träffa flertal partners och mentorer som skall hjälpa de i sin resa framåt. Med MASSIV programmet vill Lighthouse stötta impact tech-bolag med en hög potential att uppnå FN:s hållbarhetsmål på en global nivå. Målet är att främja partnerskap som kan påverka och beröra 1 miljard människors liv till 2025.

“Vi har haft en otroligt lyckad och produktiv start på höstens MASSIV program med vår första workshop på The Park Haga. I denna upplaga har vi också fem extremt starka startups som alla var exalterade över att både träffa olika partners, experter och rådgivare för att skala upp och växa bolaget, men också för att träffa och interagera med de andra deltagarna i programmet. Jag ser fram emot att följa startupsens resa genom programmet i höst men också framöver i deras mål mot att skapa impact globalt,” säger Jasmin Elmi, Program Manager för Mastercard Lighthouse MASSIV.

[tek_button button_text=”Kontakta oss.” button_style=”tt_primary_button” button_color_scheme=”btn_secondary_color” button_hover_state=”” button_icon_bool=”no” button_link=”url:http%3A%2F%2Fthepark.se%2Fkontakt|title:Kontakta%20Oss” button_position=”button-center”]

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !