fbpx

Vi tävlar sida vid sida med Health Integrator i Nordic Startup Awards

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Health Integrator är en ny digital hälsotjänst som skapar förutsättningar för bättre hälsa och förebygger sjukdom genom hållbara förändringar av levnadsvanor. Ett innovativt och inte minst efterlängtat koncept som många människor kan ta hjälp av. Vi på The Park tycker det är jättekul att vi nu sida vid sida tävlar om vinst i två separata kategorier i Nordic Startup Awards. 

Att förändra sina levnadsvanor är svårt. Många vill och vet att de borde men har svårt att komma igång och vissa faller snabbt tillbaka i gamla ovanor.

Via plattformen får användarna tillgång till ett stort antal hälsotjänster och aktiviteter inom områden som fysisk aktivitet, kost, sömn, rökavvänjning och stresshantering och med hjälp av en personlig hälsopedagog tas en individuell hälsoplan fram utifrån de aktiviteter och hälsolösningar som passar individen bäst.

På plattformen kan man sedan själv mäta och följa sina framsteg och hälsopedagogen stöttar individen längs resan mot sina personliga målsättningar.

– Det känns fantastiskt roligt och vi är stolta över nomineringen! Att vår nya digitala hälsoplattform uppmärksammas i detta forum är ett tecken på att det vi gör är bra och att den preventiva hälsosatsningen och den unika lösningen ligger helt rätt i tiden. Att se värdet av att förebygga sjukdomar och satsa långsiktigt gör både individen och samhället till vinnare, säger Fredrik Söder, grundare och CEO.

Personlig hjälp för prediabetiker

På uppdrag av region Stockholm erbjuds nu en ny unik möjlighet för prediabetiker mellan 50–60 år i Stockholmsregionen att få hjälp och stöd av en personlig hälsopedagog och ekonomiskt bidrag på 6,250 kronor per år att köpa hälsorelaterade produkter och tjänster för.

Tjänsten är baserad på kliniska studier gjorda av Karolinska Institutet och lanseras på uppdrag av Region Stockholm tillsammans med Skandia och SEB. Den är framtagen i samarbete med bl.a Friskis & Svettis Stockholm, Alex Therapeutics, Apoteket, GIH och Storstockholms Diabetesförening.

För att rösta på det här härliga gängen, klicka på knapparna nedan!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][tek_button button_text=”Rösta på Health Integrator” button_style=”tt_primary_button” button_color_scheme=”btn_primary_color” button_hover_state=”” button_icon_bool=”no” button_link=”url:https%3A%2F%2Fpublic-voting.globalstartupawards.com%2Fcompetition-public-voting%2F5ebee2dc3ea1603e76fd5335%3FnominationId%3D5f884629ed639036cbcc48f9||target:%20_blank|” button_position=”button-center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][tek_button button_text=”Rösta på The Park” button_style=”tt_primary_button” button_color_scheme=”btn_primary_color” button_hover_state=”” button_icon_bool=”no” button_link=”url:%20https%3A%2F%2Fpublic-voting.globalstartupawards.com%2Fcompetition-public-voting%2F5ebee2dc3ea1603e76fd5335%3FnominationId%3D5f884629ed639036cbcc48f9||target:%20_blank|” button_position=”button-center”][/vc_column][/vc_row]

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !