fbpx

Det regnar stjärnor på webbhotellet Templ

The Parks medlemmar, Templ, är webbhotellet som specialiserat sig på att hosta WordPressidor. Deras smarta prestanda samt support och service har resulterat i hög kundnöjdhet och endast 5-stjärniga omdömen på Google review.

Teamet bakom Templ består av fem killar som lärde känna varandra under tiden de alla levde och bodde i Kina. Tillsammans skapade de webbhotellet som med sin utmärkande design och höga användarvänlighet tagit stor plats på webbhotellsmarknaden, det berättar Oskar Andersson Teleman, Customer Success Manager på Templ.

När och hur föddes ert företagskoncept?

– Idén kommer egentligen från att vi alla var trötta på att webbhotellen var gammalmodiga med uråldriga kontrollpaneler som var långt från användarvänliga. Det behövde komma något nytt och modernt som erbjöd bra service och kortare laddningstider.

Genom att lyssna på kundernas behov kunde killarna skapa ett verktyg med minimalistisk utformning utan onödiga funktioner.

Vad är er framgångsfaktor?

– Kunder kommer till oss främst för att vi kan erbjuda snabbare laddningstider och bättre service än deras tidigare webbhotell. Det har gjort att många även stannar hos oss då de känner att de får den hjälp de behöver.

Hur tror du att The Park som arbetsplats kan hjälpa er framåt?

– Vi har knappt suttit här en månad och vi har redan fått tre bra kunder via The Park. Så att sitta här för att ta del av communityt, nätverka och hitta samarbeten lönar sig verkligen. Det är också skönt att kunna variera den sociala biten med att även sitta ostört en hel dag – om det skulle behövas.

Händelsen som fick gav en av Templs kunders sajter en redig omgång

I våras ställdes Templ för en stor utmaning då en av kundernas frontfigur blev inbladad i en skandal vilket lamslog varumärket och tvingade bolaget att genomföra en hastig re-branding.

– Vi får ett samtal från kundens utvecklare i Polen som låter helt panikslagen och informerar om att deras hemsida är totalt överbelastad och behöver uppgraderas till en större plan på grund av den höga aktivitet som då skett sekunden efter att nyheten nått redaktionerna.

Bolaget jobbar nu vidare med en ny hemsida för det nya varumärket som kommer behålla majoriteten av deras produkter men med ny profil och frontfigur.

Och om du skulle förklara Templ med en låt, vilken låt skulle det vara? 

Raiders March  – Indiana Jones

Från Google Reviews: 

Vi har fått förstklassig support och flera fint utförda små uppdrag. Abonnemanget för vår webb-shop funkar mycket bra.
/ Henrik & Jeanett

Mycket bra och snabb service i både support och hotelltjänst, som är svår att slå. Laddningstiden är extremt kort. Fem stjärnor för mycket kunniga medarbetare, normalt är jag snål på betyg men inte i detta fall!

Om du värdesätter en stabil, tydlig och enkel kontakt med riktiga experter inom sitt område så är Templ.io det självklara valet. Har varit imponerad över deras stöd och hjälp ifrån dag 1!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !