Park Café

Ett stenkast från Södra Station ligger vårt trevliga jobbcafé Park Café. Här finns möjlighet att titta in för en frukost, lunch, ett möte eller bara en god kopp kaffe. Vi delar lokaler med coworking spacet The Park Södra och garanterar en lugn, kreativ miljö.

Adress:

Magnus Ladulåsgatan 1
118 65 Stockholm
Södermalm (Södra station)

Öppettider:

Måndag – Fredag: 08:00-17:00
Lördagar: 09:00-16:00
Söndagar: Stängt

Vad säger våra medlemmar?

Vi hjälper allt från enmansföretag till mellanstora bolag att växa.
Jonas Kronlund

VD, Sthlm Retail Staff

The Park är inte bara ett kontorshotell. Det är mitt andra hem. Här sitter jag och mina kollegor på STHLM Retail Staff tillsammans med massvis av sköna människor. Vi får all service vi kan tänkas behöva. The Park´s Mood Managers stöttar oss på plats i vår vardag. Love It
Erik Linton

VD, Real Estate Academy

Kan varmt rekommendera The Park. Servicen och lokalerna är toppen men framför allt ger det bra möjligheter till nätverkande och samarbeten. Jag har idag samarbeten med tre ”The Park” bolag och jag har hittat en ny partner där vi gemensamt bildat två nya bolag.
Robin Berglund

VD, Impressive Relations

The Park gör det lilla företaget till ett storföretag! Här finns det stora företagets fördelar med det lilla företagets familjära känsla. Vi hade egna lokaler och var lite skeptiska till att dela lokaler med andra. Sedan vi flyttat in hos The Park kan vi inte förstå varför vi inte flyttat in här tidigare.