Mäktiga Kvinnor – inspirerar och bygger självförtroende hos Sveriges kvinnor!

Kvinnan bakom podcasten Mäktiga kvinnor, Narmina Abdolova, har varit en del av The Parks nätverk en tid – och vi är så himla stolta över hennes arbete!

Mäktiga Kvinnor syftar till att inspirera, motivera och bygga självförtroende hos Sveriges kvinnor! I podden berättar kvinnliga förebilder om sina erfarenheter, kunskaper och motgångar. Det pratas också om ägarskap, vikten av att driva eget och om hur man tar plats i mansdominerade branscher. Visionen bakom det hela är att motivera och ge verktyg till kvinnor med hjälp av inspirationsföreläsningar, event, workshops, mentorskapsmöten och podcasten Mäktiga Kvinnor.

I slutet av juni lanseras även en andra podd – Riktiga Män. Det är en jämställdhetssatsning, för Narmina menar det är dags att bygga broar mellan män och kvinnor! För att en förändring ska bli möjlig måste vi prata om vad som är maskulint, vad som är feminint och hur dessa normer begränsar och stoppar oss.  Jämställdhet är nödvändigt för att vi ska kunna utvecklas och sträva framåt, lösningen finns i att prata med män.

Vill du diskutera jämställdhet och andra frågor med Narmina – eller träffa någon av våra andra magiska medlemmar?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *