The Park Academy

Livslångt lärande inom Marknadsföring Design Ledarskap

The Park Academy är platsen för ditt livslånga lärande! Här erbjuder vi utbildningar, kurser och program i olika nivåer och inom olika ämnesområden för dig som medlem på The Park.
Vi erbjuder ett stort antal tillfällen för lärande genom dels The Parks communityaktiviteter och genom att gå med i våra bransch hubbar, kompetensnätverk eller genom att anmäla sig till några av våra öppna kurser.
På The Park Academy kan du djupdyka i digital marknadsföring, gå ledarskapsutbildningar, lära dig mer om digitalisering, innovation eller gå med i vårt kompetensnätverk för redovisningsekonomer.
Vi har några av Sveriges främsta kompetenser och föreläsare i vårt nätverk och håller våra utbildningar på något av våra egna kontorsanläggnigar i centrala Stockholm.

Konferenslokaler i Stockholm

Konferenslokaler Event Mötesrum    Hybridlösningar Catering Företagsevent After Work Födelsedagsfest Mässa Workshop Föreläsning Livesändning Hybridstämma Jubileumsmiddag Hackathon Release Party

Anordnar en konferens, firmafest, livesänd debatt eller möhippa så hjälper vi dig att hitta en lokal som passar perfekt för dina behov. Hitta rätt plats bland moderna mötesrum, studios och eventytor inne- och utomhus för upp till 200 personer.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra medlemskap. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra mötesrum. Vi skickar gärna en offert eller bjuder in till en visning!

Våra Utbiildningsmijöer

Vi på The Park erbjuder dig trevliga och inspirerande lokaler för utbildning och workshops på några av Stockholms mest attraktiva lägen. Hos oss utbildare du dig i inspirerande och kreativa lokaler oavsett om det är individuell coachning, utbildning för 30 eller events för 300 personer. Med våra studios kan vi köra professionella utbildningar både live och i hybrid-kurser Vi har även catering med frukostar, fika, luncher och middagar av högsta kvalité från vår egna Bistro. Välkommen att besöka oss på en visning! 

Utbildningar och Kompetensnätverk

Competence Network

I vårt community pågår ett ständigt lärande genom våra kompetensnätverk. I nätverken träffas vi regelbundet minst vid 6 tillfällen under året i ett kreativt och pedagogiskt upplägg där vi kombinerar externa föreläsningar med diskussioner och reflektioner i gruppen. Nätverken drivs av engagerade och kompetenta specialister inom sina respektive områden.Som medlem ingår det en nivå av deltagande och om du vill kan du komplettera med fler nätverksgrupper för att ytterligare växla upp din lärande resa och komplettera med nya certifieringar.

Kurser och utbildningar

Genom vårt nätverk av föreläsare och utbildningssamordnare arrangerar vi löpande spännande och intressanta kurser och diplomutbildningar på hög nivå. Vi erbjuder allt från enstaka seminarier till längre program i våra kvällskurser. Vi har kurser inom marknadsföring, ledarskap, digitalisering och mycket annat som bidrar till din livslånga kompetensutveckling. Kurserna publiceras löpande i vår eventkalender och är öppna både för våra medlemmar och externa deltagare.

SITE VISITS

Vi arrangerar spännande site visits till intressanta företag som visar upp sin verksamhet och bjuder på djupare diskussioner bakom kulisserna på framgångsrika verksamheter. Site visits görs dels i samverkan med våra branschhubbar och kompetensnätverk, men bjuder också löpande in internationella grupper som besöker oss och start-up Stockholm som en del i lärandet.

Vad VÅRA MEDLEMMAR säger om oss

“The Park är inte bara ett kontorshotell. Det är mitt andra hem. Här sitter jag och mina kollegor på STHLM Retail Staff tillsammans med massvis av sköna människor. Vi får all service vi kan tänkas behöva. The Park´s Mood Managers stöttar oss på plats i vår vardag. Love It.”
Jonas Kronlund​
VD, Sthlm Retail Staff
5/5
“Kan varmt rekommendera The Park. Servicen och lokalerna är toppen men framför allt ger det bra möjligheter till nätverkande och samarbeten. Jag har idag samarbeten med tre ”The Park” bolag och jag har hittat en ny partner där vi gemensamt bildat två nya bolag.”
Erik Linton​
VD, Real Estate Academy
5/5
“The Park gör det lilla företaget till ett storföretag! Här finns det stora företagets fördelar med det lilla företagets familjära känsla. Vi hade egna lokaler och var lite skeptiska till att dela lokaler med andra. Sedan vi flyttat in hos The Park kan vi inte förstå varför vi inte flyttat in här tidigare.”
Robin Berglund
VD, Impressive Relations
5/5

våra kontor

Södermalm

Read More

Marievik

Read More

Hagastaden

Read More

PREMUNERA PÅ VÅRT NYHETSBREV