fbpx

The High Society hyllar Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis på Hamburger Börs

The High Society, bild: Mattias Edwall.
The High Society, bild: Mattias Edwall.

The High Society, bestående av The Park-medlemmen Joachim Bergström, Rennie Mirro och Karl Dyall, har spelat tillsammans i över tio år. Den 19 april kommer de att göra sin efterlängtade hyllning till storbandsmusiken, The American Songbook, Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis. Legendarerna uppträdde med showen The Ultimate Event på Hamburger Börs tillsammans med Liza Minelli i april 1989. Joachim oss medlemmar på The Park 30%! 

“Under deras världsturné, The Ultimate Event, uppträdde de på arenor över hela världen. Men i Stockholm var det Hamburger Börs som gällde. Det blev en episk kväll och biljettpriset var ofattbara 10 000 kronor.”, säger Joachim Bergström.

Joachim Bergström är en framstående sångare och skådespelare, med en karriär som sträcker sig över nästan 30 år han har gjort avtryck inom några av Sveriges mest prestigefyllda underhållningssammanhang.

“Vi kommer att spela vid fem olika tillfällen. Två helger i april, med premiär fredag den 19 april. Söndagen den 21 april kör vi en brunchföreställning. Vi kommer att bjuda på en riktig helkväll med klassisk dinnershow, det kommer att bli mycket musik och en härlig stämning.”

Nu har alla The Park-medlemmar möjlighet att få 30% rabatt när man köper biljett till The High Society på Hamburger Börs. Följ länken nedan och välj den biljett som passar dig bäst. Missa inte denna fantastiska möjlighet att uppleva en kväll full av underhållning och glädje tillsammans med Joachim, Rennie och Karl.

Köp biljetter till The High Society på Hamburger Börs!

RELATERADE ARTIKLAR

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !