fbpx

Mediefy tar plats på The Park Forskaren – Kommunikation för samhällsviktiga företag

en spännande utveckling inom Hagastadens innovativa miljö välkomnar The Park Forskaren det senaste tillskottet till deras coworking-hubb. Hanna Brodda, grundare av kommunikationsföretaget Mediefy, har en imponerande bakgrund som vetenskapsjournalist med erfarenhet inom branschtidningar och organisationer inom life science, tech och hälso- och sjukvård. 

Mediefy är en kommunikationsbyrå som fokuserar på att stödja samhällsviktiga företag och organisationer. Genom att erbjuda ett brett utbud av kommunikationstjänster strävar Mediefy efter att stärka sina kunder och bidra till en bättre värld. Mediefy ingår även i Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademiens näringslivsavdelning.

När det gäller framtida event på The Park Forskaren, planerar Mediefy att använda sig av lokalerna för både mässor och event inom Life Science. Hon ser även potentialen i att skapa inspelade seminarier som kombinerar tv-programmens format med morgonsoffans informella atmosfär.

“Hälsa och forskning om behandlingar berör oss alla och kommunikationen är ett viktigt delmoment för alla i sektorn. Det ska bli intressant att hålla event i de nya och spännande lokalerna här på The Park Forskaren. Det blir vad vi gör det till!”, säger Hanna Brodda, grundare av Mediefy.

Hanna ser fram emot att använda The Park Forskaren som sin bas för Mediefys verksamhet. När det gäller personliga intressen, har Hanna ett stort hästintresse. Hon beskriver det som den ultimata avkopplingen, där hon verkligen kan vara närvarande i stunden och koppla bort vardagens stress.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !