fbpx

The Parks nya PopUp-koncept aktiverar ledig kapacitet i kontor. 

The Park lanserar nytt koncept för att aktivera ledig kapacitet i kontor.  När bolag efter pandemin går in i ett nytt hybridbaserat arbetssätt uppstår en hel del ledig kapacitet i kontorsytor och många företag har fått ett eller ett par våningsplan över i sina fastigheter. En utmaning som samtidigt öppnar upp för nya intäktsströmmar i kombination med innovation och ett stärkt varumärke och employer brand. Årets Coworking Space, The Park, slår i april upp dörrarna för en ny coworkinganläggning i Hammarby Sjöstad. En nischad innovationshubb för digitala medier och MetaVerse öppnas tillsammans med Goodbye Kansas huset “House of Wonders”.  Vi aktiverar ett ledigt våningsplan med coworking, service, event och andra mervärden samtidigt som Goodbye Kansas får en hyresgäst som bidrar till att förstärka sin roll inom branschen och gentemot framtidens talanger inom området. Helena Rex, VD för The Park beskriver upplägget där The Park hanterar all facilitet av uthyrningen och samtidigt fyller lokalen med innovativa människor som bidrar till härligt stämning, networking och ett levande community på arbetsplatsen.
Jag är mycket glad att ta vidare vår innovationsresa genom att nu lansera The Park PopUP, ett helt nytt koncept i branschen där det bästa av två världar möts – Coworking i en fantastisk dynamisk miljö i samarbete med större företag som starkt bidrar till att människor, team och företag växer.”
Mikael Ahlström, grundare av The Park fyller i:
“Med flexibilitet och innovationskraft erbjuder vi företag som har fått ledig yta att aktivera den med nya intäkter och attraktivt innehåll som bidrar till stärkt varumärke och employer branding. Den här typen av innovationsinitiativ med hubbar har länge varit ett framgångsrikt arbetssätt för de riktigt stora bolagen men en möjlighet som nu öppnas upp för alla som efter pandemin fått ledig kapacitet i sina kontorsytor.” 
The Park PopUp är vårt nya nya koncept som ger företag med ledig kontorskapacitet möjlighet att på ett enkelt sätt aktivera ytan både med intäkter och spännande innehåll i form av ett levande community. The Park hanterar försäljning, administration samt driften av den lediga ytan. Vår VD Helena Rex tar gärna diskussioner kring The Park Popup och Coworking as a service, ni når henne via telefon eller mail.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !