fbpx

Så hittar The Park balansen mellan kontor och karantän

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Alla bolag försöker hitta olika strategier för hur man bäst hanterar dagens coronaläge. Vi på The Park har gjort vårt yttersta för att möta behovet hos de som varken vill stanna hemma eller sitta i ett riskfyllt kontorslandskap.  

Det har minst sagt varit en tuff period för många företagare och vi på The Park kan inte göra annat än att imponeras av våra medlemmars innovationskraft under de senaste månaderna. Starkt kämpat allesammans.

Noggrannare städning

Vårt städteam Team Fresh levererar alltid högklassig städning men för att vara på den säkra sidan har vi sett till att personalen städar och spritar våra gemensamma utrymmen mer frekvent och mer noggrant. Det finns också utplacerade avståndsmarkeringar i cafét och handsprit finns tillgängliga på ett flertal ställen.
Kramarna har alltid varit välkomna i The Parks lokaler.

Tyvärr är fysisk kontakt en onödig risk att ta i dagens läge och vi väljer därför att vänta med kramar och handskakningar tills situationen stabiliserat sig.

För oss är det viktigt att alla mår bra

Virusfritt är viktigt men hälsa är så mycket mer. Under den senaste tiden har vi sett och hört hur kollegor och gemenskap spelat en viktig roll för det psykiska välmåendet under rådande situation, främst för de som behövt sitta hemma i karantän eller varit permitterad under en längre period.

Att hitta fungerande lösningar för att bibehålla den viktiga gemenskapen i ett företag och samtidigt följa Folkhälsomyndighetens förhållningsregler har varit en klurig utmaning för många bolag, en utmaning som vi på The Park försökt lösa på bästa sätt.

I våras fick även många företag liknande utmaningar på väldigt kort tid. Vi valde därför att hålla digitala ekonomiforum för att hjälpa våra medlemmar med permitteringsregler och dylikt. Tillsammans är vi starka!

Små möten i större rum

Digitala möten har fått ett fantastiskt uppsving men ibland behövs ändå det mänskliga mötet. Därför erbjuder vi nu en gratis uppgradering till större konferensrum så att våra medlemmar och konferenskunder kan träffas på ett både personligt och säkert sätt.

Luftiga ytor

Tack vare våra två nyöppnade våningar på The Park Södra finns det gott om stora och luftiga ytor om du vill sitta tryggt och säkert på jobbet. Vi har även möblerat om i alla gemensamma ytor för att i bästa möjliga mån reducera risken för trånga passager och köer.

Lösningar för digitala möten

Att uppleva ett live-seminarium på plats kontra att se den digitalt genom en datorskärm är två helt olika saker, något som blivit mer uppenbart den senaste tiden. Men när större folksamlingar förbjuds är det i alla fall tur att möjligheten finns. Vi har därför utrustade konferensrum med sladdar och verktyg som krävs för att genomföra digitala möten, föreläsningar m.m.

Flexibilitet

När bolag påverkas av oväntade händelser, som corona i det här fallet, är det vanligt att företag blir färre alternativt fler, tar en paus eller fortsätter att jobba på som vanligt. Behovet av flexibilitet på arbetsplatsen har därför ökat och vi är glada över att vår bransch inom co-working kan erbjuda den typen av lösning i osäkra tider.

Vi har passat på att utveckla ännu fler flexibla upplägg för stora och små kunder, framförallt i våra co-officepaket. 

Nu skyndar vi säkert framåt!

Som ni nu förstått har vi på The Park valt att vänta med myllrande mingel och fullsatta frukostseminarier. Istället ser vi till att hålla dörrarna öppna tillsammans er, våra fantastiska medlemmar och dagliga besökare, i en fortsatt dynamisk men trygg miljö.

Varmt välkomna till en höst på The Park!

Nyfiken på att bli en del av vårt community? Läs mer här!  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !