Co-office

The Park erbjuder co-office-lösningar till alla företagsstorlekar! Få fullt utrustade kontor med all service inkluderad samtidigt som ni får alla fördelar med coworking.

En attraktiv lösning för större företag

Är ni ett större företag som söker kontor och som samtidigt vill vara en del av The Parks nätverk? Då är co-office något för er. Oavsett vilket coworking space ni är stationerade på har ni möjlighet att ha möten eller hålla konferenser på alla våra kontor. Co-office är en attraktiv lösning för företag som är fler än 50 anställda och som vill få alla fördelar som kommer med att ha sitt kontor på ett coworking space.
[tek_contactform contact_form_id=”12503″ contact_form_style=”full-width-cf” contact_form_bg=”” contact_form_label_color=”” css_animation=””]
Flexibla arbetsplatser

Oavsett vilket co-working space ni är stationerade på har ni möjlighet att ta möten eller hålla konferenser på alla våra kontor.

Concierge service

Vi hjälper er med infrastrukturen, projektledning av event och all service som underlättar ert dagliga arbete.

Flexibilitet i kontraktslängd

Hyr ert Co-office under den tidsperioden som passar er.

Eget kontor och co-working samtidigt

Med Co-office får ni möjlighet att sitta avskilt och privat samtidigt som ni har tillgång till co-working, The Parks community, evenemang och The Parks nätverk.

Kombinera egna rum och utrymmen

Co-office ger er möjligheten att kombinera egna rum och utrymmen med fasta och mobila platser i gemensamma utrymmen.

Tillgänglighet 24/7

Med Co-office får ni tillgång till ert kontor dygnet runt.