fbpx

Bilal och Virgilleo från Affärshögskolan gör sin praktik på The Park!  

Bilal & Virgilleo från Affärshögskolan
Bilal & Virgilleo från Affärshögskolan

21-åriga Bilal El Moussaoui och 22-åriga Virgilleo Nzeribe kommer att göra sin praktik på The Park Södra under våren och sommaren. Bilal och Virgilleo kommer från Affärshögskolan och studerar inriktningen Facility Management.

Affärshögskolan är en yrkeshögskola i Stockholm där studenter lär sig om företagande och ledarskap. De erbjuder kurser och program inom områden som ekonomi, marknadsföring och management. Skolan förbereder sina studenter för att lyckas i affärsvärlden genom att kombinera teori med praktik.

Virgilleo är inne på sin andra termin på Affärshögskolan och kommer först och främst att bistå företagets affärsutvecklare med dagliga uppgifter och projekt. För närvarande fokuserar han på systemändringar som en del av sina ansvarsområden. Medan han närmar sig sin fjärde vecka av praktiken, ser han fram emot att vara kvar fram till juni. Virgilleo är passionerad när det kommer till affärsutveckling och hoppas på att ta del av så mycket kunskap som möjligt.

Bilal kommer att arbeta nära Sales & Marketing-teamet på The Park och hanterar kundkontakter samt en del försäljningsaktiviteter. Hans förmåga att kombinera teoretiska kunskaper med praktisk erfarenhet gör honom till en tillgång för teamet. Bilal ser fram emot att få möjlighet att applicera sina färdigheter och lära sig så mycket som möjligt under sin tid på The Park.

Bilal och Virgilleo är övertygade om att deras tid på The Park kommer att göra nytta för deras framtida karriärer. Båda praktikanterna är starkt motiverade och ser fram emot att kunna bidra så mycket som möjligt under sin tid här.

RELATERADE ARTIKLAR

 

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !