Vi är stolt sponsor till Peter och hans företag Frost Limited

Peter Luxenburg är grundare och VD För Hongkong baserade Amazon-konsultföretaget, FROST Limited. Företaget är specialiserat på att etablera, optimera och hantera kunders säljarkonto på Amazon under så kallade “Full Service Management” – åtagande.

Utöver Amazon-delen hjälper FROST även företag att hitta rätt leverantörer för tillverkning, sourcing, kvalitetssäkring och logistik.

Sedan starten 2014 har Peter och hans fantastiska team framgångsrikt arbetat med dussintals världskända varumärken från Sverige, England, Tyskland, Frankrike, Australien, HongKong och USA med att lansera produkter på Amazon, förbättra exponeringen, öka försäljning samt bistå i expanderingen till nya marknader och marknadsplatser.

Peter som numera bor i HongKong, har levt och arbetat i Kina med sourcing och tillverkning sedan 2007 innan han 2013, började sourca produkter under eget varumärke som han sedan lanserade på Amazon i USA och Europa. Efter att ha sålt sitt varumärke 2018 så har FROST fokuserat på att utveckla konsultverksamheten samt de egna Amazon-affärerna i England, Tyskland och Frankrike.

Idag är FROST ett snabbt växande och välrenommerat företag inom branschen som ständigt är i framkant av utvecklingen på Amazon, inte bara i teorin utan ”hands-on” och hjälper kunder i den dagliga driften.

Event

Poddar / Konferenser

Publikationer: