fbpx

Vad är ett co-working space/co-office? 

Till skillnad från traditionella kontorslokaler är själva syftet med ett co-office att föra företag samman och låta gemenskapen stå i centrum. Många som söker sig till co-office ser ett värde i att träffa grannkollegor och få möjlighet att skapa ett större nätverk av samarbetspartners och vänner. Det är också betryggande och utvecklande för många att känna en samhörighet på sin arbetsplats och göra jobbvardagen till något mer än att bara ta sin väska och åka till arbetet.

Vad är skillnaden på co-working och kontorshotell? 

Det är vanligt att använda orden co-working och kontorshotell och anta att de är samma sak. Det stämmer att betydelsen inte är långt ifrån varandra. Ett kontorshotell syftar däremot mer till ett ställe som erbjuder separata kontorsrum för företagen som hyr in sig hos dem. Medan ett co-working space är precis det som vi på The Park representerar, Ett community med medlemmar som uppskattar den öppna atmosfären företag emellan och som själva kan välja om de vill hålla sig i sina kontorsrum eller vara en del av det dynamiska arbetslandskapen.

Vad kostar det? 

Priset för att hyra in sig på ett co-office varierar beroende på vilket ställe du väljer. Priserna tenderar att öka ju längre in mot Stockholms innerstad du söker dig men är i slutändan oftast en förhandling mellan dig och co-working spacets rådgivare som finns där för att hjälpa dig skräddarsy ditt val av kontorsplats.

Kontakta oss

Ring oss eller lämna ett meddelande nedan så återkommer vi inom högst 24 timmar.