fbpx

Vi är stolt sponsor till Peter och hans företag Frost Limited

Peter Luxenburg är grundare och VD För Hongkong baserade Amazon-konsultföretaget, FROST Limited. Företaget är specialiserat på att etablera, optimera och hantera kunders säljarkonto på Amazon under så kallade “Full Service Management” – åtagande.

Utöver Amazon-delen hjälper FROST även företag att hitta rätt leverantörer för tillverkning, sourcing, kvalitetssäkring och logistik.

Sedan starten 2014 har Peter och hans fantastiska team framgångsrikt arbetat med dussintals världskända varumärken från Sverige, England, Tyskland, Frankrike, Australien, HongKong och USA med att lansera produkter på Amazon, förbättra exponeringen, öka försäljning samt bistå i expanderingen till nya marknader och marknadsplatser.

Peter som numera bor i HongKong, har levt och arbetat i Kina med sourcing och tillverkning sedan 2007 innan han 2013, började sourca produkter under eget varumärke som han sedan lanserade på Amazon i USA och Europa. Efter att ha sålt sitt varumärke 2018 så har FROST fokuserat på att utveckla konsultverksamheten samt de egna Amazon-affärerna i England, Tyskland och Frankrike.

Idag är FROST ett snabbt växande och välrenommerat företag inom branschen som ständigt är i framkant av utvecklingen på Amazon, inte bara i teorin utan ”hands-on” och hjälper kunder i den dagliga driften.

Event

Poddar / Konferenser

Publikationer:

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !