fbpx

What's up Jobylon?

Såhär i mellandagarna så vill vi passa på att dela med oss lite om vilka som sitter här hos oss på The Park – med start med fantastiska Jobylon och deras CEO Aref Abedi!
Vi har använt oss av deras rekryteringsverktyg sedan de flyttade in hos oss och kan ärligt säga att vi inte vet hur vi skulle kunna rekrytera utan dem. Om ni vill läsa mer om Jobylon eller testa deras verktyg – besök www.jobylon.com
Happy Holidays och härlig läsning!
• Vilka är Jobylon och vad gör ni?
Vi är ett glatt internationellt gäng som jobbar här hos oss på Jobylon och som alla brinner för att skapa Sveriges bästa och mest användarvänliga rekryteringsverktyg, där fokus ligger på innovativa jobbannonser och social spridning av dessa. Vi hjälper våra kunder att attrahera, hantera och rekrytera de absolut bästa medarbetarna på ett användarvänligt sätt genom att se till att de finns och syns på rätt plats, på rätt tidpunkt och med rätt budskap.
• Varför har ni valt att sitta på The Park?
När vi letade efter ett kontorshotell var det viktigt för oss att läget skulle vara attraktivt och centralt till ett förmånligt pris, men främst ville vi bort från “startup känslan” som många kontorshotell har. Vi har många möten med större kunder och vill kunna enklare visa att vi är en seriös och stabil spelare som man kan lita på, det tycker vi att The Park hjälper oss med!
• Vad är härligast med The Park?
Oj, mycket! Väldigt trevlig personal som underhåller kontorets alla ytor riktigt bra – det är alltid rent och fräscht. Mötesrummen, som är i glas och modernt inredda (väldigt instagramvänligt för oss som jobbar med marknadsföring och employer branding också) ligger mig varmt om hjärtat. För att inte tala om den gemensamma frukosten på fredagar för alla medlemmar som har hotellstandard!
• Vad har varit era största framgångar under året som gått?
Det har varit ett häftigt år för oss iår, vi har dubblat vår omsättning och inlett samarbeten med några av Sveriges största varumärken såsom Scandic Hotels, Schibstedt och Reitan(Pressbyrån och 7 eleven) tack vare vårt fantastiska team som har vuxit från 5 till 15(!) medarbetare under året.
• På vilket sätt har ni fått hjälp i dina affärer av att sitta på The Park?
Vi har inlett en del samarbeten tack vare gänget bakom The Park och andra medlemmar här på kontoret som har pratat varmt om oss(ex House of Radon och The Park själva som använder Jobylon).
The Park har också varit en möjliggörare till att vi under året har kunnat växa i antalet anställda på ett tryggt sätt, vid varje rekrytering har vi fått det stödet vi behöver som har gjort att alla inte bara känner sig välkomna utan också fått tillgång till större ytor på ett snabbt och smidigt sätt.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !